Sisällön tarjoaa Blogger.

Birthday Details

Täytin viime perjantaina 24, ja pidin lauantaina perinteiset kakkukahvit perheelleni, mummeille, papoille ja kummeille. Pidän juhlien järjestelystä. On kivaa laittaa koti siistiksi, leipoa ja koristella sekä myös näin syksyllä laittaa paljon kynttilöitä tuomaan tunnelmaa ja lämpöä.


PS. pullat ovat valmispullia ja kyllä hyviä sellaisia, kaikkea en ehtinyt tehdä itseKatoin pöydälle vain pullat ja karkit tilanpuutteen vuoksi. Lisäksi tarjolla oli cocktailpiirakoita munavoilla, brie-viikuna-hunajaruisnappeja sekä valko-maitosuklaaleivoksia sekä juustonaksuja. Nuo Finnmarilta ostetut servetit ovat aivan ihanat, täytyykin hakea niitä lisää. Lahdessa sijaitseva tehtaanmyymälä on paratiisi, se vie kyllä kenen tahansa naisen sydämen! Viime kerralla vietimme siellä ystäväni kanssa noin neljä tuntia, huh! Servetteihin sidoin Ikeasta ostettua lahjanarua. Valkoisen pöytäliinan päällä oleva muovinen pitsiliina on myöskin Finnmarin tehtaanmyymälästä.


Lily ei osaa usein ollenkaan rauhottua, kun meille tulee vieraita. Nyt kuitenkin oli niin hyvä luu, että Lily viihtyi eteisen matolla pureskelemassa pitkän aikaa eikä välittänyt ihmisistä ollenkaan. Kysyn vaan, miten härän pippeli voi olla noin hyvää?!


Illalla tuli vielä muutama kaveri kylään ja vietettiin iltaa rupatellen. Useina vuosina olen pitänyt ystäville synttärijuhlat, mutta tänä vuonna halusin mieluummin ottaa vähän rennommin ja vain viettää aikaa meillä istuskellen. Hauskaa oli kuitenkin!


Salute!Ei kommentteja