Sisällön tarjoaa Blogger.

Girl, boy, dog and a tortoise

Iltaa kaikille!

Täällä ruudun takana juuri 24 vuotta täyttänyt nainen, joka asuu pienessä omakotitalossa, jota myös saunamökiksi kutsutaan. Mökissä asuu myös hollantilainen avopuoliso, juuri kahdeksan kuukautta täyttänyt Beagle-pentu Lily sekä jo 25-vuotias maakilpikonna Roni. Tämä pikku perhe asustelee Espoossa meren ja luonnon lähellä.


No, mikä sai minut perustamaan blogin. Blogin perustaminen on ollut mielessä jo pitkään. Haluaisin jakaa kiinnostuksen kohteeni muille, ja saada samalla vertaistukea ja kiinnostusta niiltä lukijoilta, jotka tänne eksyvät. Haluaisin myös kirjoittaa talteen ajatukseni sekä jakaa ottamiani kuvia niin tutuille kuin tuntemattomillekin. Kategorioisin blogini lifestyleen, sillä haluan ja tykkään kirjoittaa aiheista laidasta laitaan.

Aion kirjoittaa teille tavallisesta elämästä höystettynä mielenkiinnon kohteillani, joita ovat muun muassa kokkaus, sisustus, askartelu, treenaaminen ja matkustus. Koska elämäämme on jo puolen vuoden ajan ihastuttanut ja rakastuttanut ihana koira Lily, tulen varmasti jakamaan kuvia sekä ajatuksia liittyen tämän pennun elämään.Toivon, että käyt täällä toisenkin kerran!~Nea~

Ei kommentteja