Sisällön tarjoaa Blogger.

Sweets for my sweet

En ole varmaan ainoa, joka rakastaa tai vähintään himoitsee Rivièra Maisonin tuotteita. Haluaisin ostaa vaikka koko kaupan, mutta ehkä parempi ostaa tuotteita aina pikku hiljaa. Tällöin myös mies pysyy tyytyväisenä. Hän ei siis voi ymmärtää miksi kaikenlaisia koristeita, laseja, purnukoita, askartelujuttuja ja kynttilöitä pitää olla. Aina kun olen ostanut jotain, sanon sitten vaan että kyllä nämä mahtuvat sitten, kun joskus muutamme isompaan kämppään. Perustelen myös sillä, että kun on erivärisiä koristeita, niin voi sitten vaihdella vaikka vuodenaikojen mukaan. Ja vertaan minun shoppailuani hänen Motonet-shoppailuun! En usko että ollaan ainoita, jotka "kinastelee" tällaisista asioista?

No mutta asiaan. Rivièra Maisonilla on usein tarjouksia, ja yritänkin aina pitää silmät auki, sillä tarjoukset ovat usein suht hyviä. Esimerkiksi viinilasit ovat olleet useaan kertaan -50 % alennuksessa, vaikka tuote ei ole mikään kausi- tai poistuva tuote. Usein heillä on myös osta 2 maksa 1 -tarjouksia, jotka kyllä ainakin omalla kohdalla ovat yleensä sellaisista tuotteista, joita nimenomaan haluaisi ostaa vain yhden.

Yksi kiva löytö on tämä alla oleva Sweets for my sweet -purkki, joka oli hyvässä alennuksessa viime vuonna. Yritin aluksi pitää siinä karkkia, mutta eihän se onnistu tällaiselle herkkusuulle! Mutta purkkiahan voi käyttää vaikka maljakkona. Kaikista kivoin olisi kyllä täyttää purkki kaikilla hienonvärisillä karkeilla, mutta se ei varmaan tule koskaan onnistumaan, hah! Purkki oli pitkään tyhjänä lipaston päällä, ja nyt syksyllä päätin jotenkin koristaa purkin. Purkin suulle sidoin rusetille Ikeasta ostettua lahjanarua.


Pohjalle laitoin hopeisia kiviä ja vaaleanpunaisia muovikiviä, jotka on molemmat ostettu Finnmarin tehtaanmyymälästä. Sieltä saa muuten kaikenlaisia ja kaikenvärisiä kiviä, jotka maksetaan painon mukaan. Simpukat on kerätty viime vuodenvaihteessa Malesian Langkawilta, jossa olimme lomalla. Keskelle laitoin kynttilän ihan vain koristeeksi, en aio sitä polttaa jottei koko purkki mene mustaksi. Nuo pinkit pallot esittävät kai marjoja, ja taitavat olla Tiimarista joskus ostetut. Toimii kai tämä purkki näinkin, ihan vaan koristeena?


Tällä hetkellä Rivièra Maisonilla on paljon ihania joulujuttuja. Nämä alla olevat voisin hankkia heti. Talo sopisi hyvin takan päälle, kranssi tietysti oveen ja nuo kellovalot haluaisin ripustaa vaikka verhotangosta. Pitääkin nyt käydä tutkiskelemassa Helsingin White on Whitessa, mitä kaikkea sieltä kehtaisi/on pakko ostaa vielä jouluksi!
1. talo 2. kranssi 3. kellovalot

Nyt valmistautumaan nukkumaan, jotta jaksaa pikkujouluissa!Ei kommentteja