Sisällön tarjoaa Blogger.

My dream home

Joku päivä kun ostamme oman asunnon, haluan sen sisustuksen olevan täysin meidän makuun. Meillä on tässä kämpässä rajoittanut sisustusta eniten tilan puute. Olemme myös joutuneet tyytymään täällä jo valmiina olleeseen sohvaan, sillä tila on hankala emmekä halunneet tähän asuntoon ostaa omaa sohvaa, joka olisi sitten luultavasti ollut seuraavaan kämppään sopimaton. Tyydyimme siis terranväriseen sohvaan, jonka olemme harmailla vilteillä peittäneet.

Odotan innolla, että pääsen huonekalukaupoille ostamaan juuri meidännäköisiä kalusteita ja tietysti siihen tulevaan kämppään sopivia. Tykkään paljon vaaleanpunaisesta, harmaasta ja valkoisesta. Näillä väreillä tulen varmasti sisustamaan olohuoneen. Haluaisin olohuoneesta mahdollisimman lämpimän tuntuisen ja kodikkaan oloisen. Tietysti sellaisen paikan, jossa todella viihtyy ja tykkää viettää aikaa. Alla on kuvia Pinterestin dream home -boardistani (klik), johon olen koonnut sisustusideoita.


Vasemmanpuoleinen kuva on mielestäni ihanan romanttinen. Jopa mun makuuni vähän liiankin. En ainakaan tule hankkimaan noin vaaleaa sohvaa vaikka kaunis onkin. Koirataloudessa ei ihan kannata! Mutta tuo sohvapöytä on ihana! Vaikka vannoinkin etten enää ostaisi lasipöytää, sillä se on niin ärsyttävä pitää puhtaana. Kaikki lähmät sormista näkyvät ja puhdistaessa pitää aina käyttää kosteaa rättiä ja kuivata sitten kuivalla. Mutta tuo on kyllä hieno. Ja mistähän tuollaisen vaaleanpunaisen pyöreän rahin saisi. Jos osaisi ja jaksaisi, voisihan tuon päällisen itsekin tehdä.

Tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa taas tykkään tuosta mega isosta tyynykasasta. Taitaa olla myös jotain lampaantaljoja siellä seassa. Näyttää niin lämpimältä että tuonne tekisi mieli vain hypätä. Ja tykkään myös tuosta sohvapöydästä. Haluaisin nimenomaan tuollaisen puisen, vähän rustiikkisen, jonka alla olisi jokin hylly.


Ihana tunnelma tuossa vasemmanpuoleisessa kuvassa. Jotenkin talvinen ja jouluinen mutta samalla myös kesäinen mun mielestä. Miksei kesälläkin voisi polttaa kynttilöitä?! Tuo peili alustana on kyllä hyvä idea. Finnmarilta ostamaani peiliä voisin pitää keväällä ja kesällä samoin tavoin kun tuossa kuvassa. Peiliasetelma näkyikin jo viime postauksessa. Keskimmäisessä kuvassa on samaa tunnelmaa kuin aiemmissakin; kynttilöitä, vaaleita sävyjä, talja sekä nuo ihanat muratit ikkunalaudalla ja sydän ikkunassa. Ei liikaa vaan sopivasti koristeita. Oikeanpuoleisen kuvan sohvapöytä on taas mieleiseni. Tykkään niin tuollaisesta vanhasta mutta silti tyylikkäästä ja hyväkuntoisesta.


Ihastuin tuohon kattokruunuun ja ruokapöytään. Massiivista, vanhaa, kaunista. Mietin tuossa pöydässä vain sen käytännöllisyyttä. Onko kiva kun muruset menevät puun väleihin ja miten sen sitten puhdistaisi aina. Keskimmäisen kuvan love-kyltin voi helposti tehdä itse. Aina mietin ja löydän kaikenlaisia kauniita DIY-sisustuselementtejä mutta harvoin sitten tulee tehtyä tai nimenomaan nikkaroimaan. Oikeanpuolisen kuvan peilin haluan! Iso peili ja kehykset tekevät huoneestakin isomman näköisen.


Puuta, vaaleaa ja sopivasti värejä. Joku päivä pitää kyllä nuo tikkaat nikkaroida. Aina katselen niitä sisustuskaupoissa mutta niillä on hintaa sen verran että itse tekemällä pääsee halvemmalla. Ja saisi juuri sellaiset kuin haluaa. Ja, talo ei ole tietenkään koti mulle jos siellä ei ole vaaleanpunaista. :) Näihin tunnelmiin, nyt unten maille!1 kommentti

  1. Kiva sullakin! :) ihania juttuja, määäki tahon! <3

    VastaaPoista