Sisällön tarjoaa Blogger.

DIY-juttuja kotiin

Lapsena tein aina kaikenlaista itse. Ompelin paljon tilkkutyynyjä ja leluja ja muutenkin askartelin kaikenlaista. Vanhemmiten on tullut ostettua melkeinpä kaikki valmiina. Olen kuitenkin yrittänyt ottaa aikaa kaikkeen väkertelyyn. Teinkin ennen joulua esim. käpykoristeen oveen, erilaisia kynttiläasetteluja ja tietysti joulukortteja, jotka esittelinkin jo aiemmin.

Olen päättänyt, että kun me muutetaan, teen koristeita, tekstiilejä ja miksei huonekalujakin itse. Kokosin alle DIY-juttuja, joita olisi kiva tehdä itse, kunhan vain löytää oikeanlaiset materiaalit. Kuvat täältä.


Mietin, että miksei ruokapöydänkin voisi tehdä itse. Kunhan vaan löytäisi hyvät materiaalit ja osaisi tehdä pöydästä tarpeeksi tukevan. Haluaisin näiden pöytien tyylisen, farmhouse tablen, jolla hakusanalla nämä löysin. Puinen pöytä ja valkoiset jalat! Lisäksi rottinkituolit tai tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa olevien tuolien tapaiset.


Havittelen tuollaisia vanhoja puukoreja. Niistä voi tehdä vaikka mitä; erilaisia pöytiä, säilytyskoreja tai vaikka tuoleja. Pyörät vaan alle niin pöytä on valmis. Tuossa oikeanpuoleisessa viehättää nuo siistit jalat.


Tuon vasemmanpuoleisen sängynpäädyn haluaisin ehdottomasti! Sen lisäksi sisustukseen vähän maalaisromanttisia pieniä yksityiskohtia, hiukan vaaleanpunaista, ehkä harmaa seinä ja muita puun sävyjä. Kunpa pääsisi jo sisustamaan!


Huomasin eilen yhdessä sisustuskaupassa roikkuvan hyllyn. Mielestäni se sopisi hyvin keittiöön tai vaikka ikkunan eteen kukkaruukuille. Tämä olisi kyllä melko helppo tehdä itse, joten täytyy pitää mielessä. Myös oikeanpuoleiset hyllyt ovat hienot.


Veikkaisin, että tuo juomapöytä olisi aika suosittu kesäiltoina. Ja eurolavoista tehty baaripöytä siihen rinnalle, niin party is on.


Kyselin juuri, löytyisikö käyttämättömiä renkaita. Kuulemma löytyy, joten näitä istuimia täytyy tehdä vaikka olohuoneeseen rahiksi. Kukkaruukun kivet tuo jotenkin Kreikan mieleen. Tuonlaista kiveä voisi käyttää vaikka pihalla enemmänkin.

Sopivasti vanhaa ja sopivasti uutta, puuta, rottinkia, maalaisromanttista ja ennen kaikkea omaa silmää miellyttävää. Sellainen tulee meidän seuraavasta kodista.

#DIY #decoration #home

Ei kommentteja