Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuulumisia

On tää kyllä kummaa kun lämpötila vaihtuu yhtäkkiä -15:tä +1:een. Kuvat ovat Loppiaiselta, jolloin oli se noin -15 astetta ja tältä päivältä, jolloin pikkasen plussan puolella. Tykkään kyllä enemmän kirkkaasta pakkassäästä, jolloin aurinko paistaa. Joku näiden lämpötilojen välimaasto voisi olla paras.

No mutta, päiväthän oli ihan sekasin tällä viikolla. Maanantai töitä ja tiistai vapaa joten maanantai oli samalla perjantai. Sitten taas keskiviikkona tuntui maanantailta. Eipä siinä valittamista kuitenkaan. Maanantai-iltana pari kaveria tuli istumaan iltaa muutamaksi tunniksi ja tiistai alkoi salilla toisen kaverin kanssa. Iltapäivällä lähdettiin aurinkoiseen pakkassäähän lenkittämään Lilyä. Aina kun haluaisin kivan kuvan ja otan Lilyn syliin, se alkaa rimpuilemaan ja haluaa pois. Mutta kun taas Thom ottaa Lilyn syliin niin ei rimpuile yhtään. Nyt saatiin kyllä yllättävän onnistunut kuva kun Lilykin katsoo kameraan päin. On se kumma kun isännän sylissä voi kyllä kiltisti olla muttei mun! :)


Loppuviikko on mennyt aika arkisissa meiningeissä. On käyty salilla, lenkillä ja kaupassa. Näistä asioista meidän arki-illat yleensä koostuu. Koko joulukuu meni treenaamisen kohdalta ihan penkin alle. Jotenkin muka oli muuta kiinnostavampaa tekemistä eikä tarpeeksi aikaa käydä salilla. Nyt tuntuu, että treenin rytmiin on taas päässyt kiinni ja motivaatiota on eri tavalla kuin joulukuussa. En ole asettanut mitään sen kummempia tavoitteita kuin sen, että ei keksisi tekosyitä vaan jaksaisi raahata itsensä salille. Sen jälkeen on nimittäin niin hyvä fiilis, mutta lähteminen on aina se hankalin osuus!Tänään käytiin Siuntion kylpylän ympäristössä lenkillä. Hieno paikka, suosittelen. Siellä on eripituisia polkuja, jotka johtavat korkealle ja maisemat ovat järvelle ja pelloille. Kesällä varmasti vielä hienompi paikka.


Illemmalla käytiin syömässä vanhempieni kanssa Espoon Scandic-hotellin ravintolassa, KG:ssä. Meidän kaikkien ruuat olivat herkullisia ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Otettiin vaahterasiirapilla glaseerattua ylikypsää porsaanniskaa, tuplaburgeria pihvillä ja pulled porkilla sekä valkosipuli-tomaattikastikkeessa haudutettua lohta ja katkarapuja.

Miten nää päivät ja aika menee näin nopeasti, yhtäkkiä jo yli puolenyön tämäkin päivä. Koira kuorsaa ja me töllötetään The Killing -sarjaa Netflixistä. Ihan mielenkiintonen sarja muuten! Hyvää viikonlopun jatkoa!
Ei kommentteja