Sisällön tarjoaa Blogger.

Aurinko ja ruttunaamaViikonloppu meni taas sujauksessa ja viikot vaan vierivät. Ei haittaa kyllä mua yhtään kun kohtahan päästään jo remppa- ja muuttopuuhiin. Ihanaa myös saada hieman lomaa pääsiäisenä. Tosin en tiedä voiko sitä lomaksi kutsua kun varmaan vietetään pääsiäinen pakatessa tavaroita täällä vanhassa kodissa, jotta ei tarvitse paljon sitten rempan aikana pakata. Täällä alkaa näyttää aika tylsältä. Pahvilaatikoita ja jätesäkkejä siellä täällä, joten enää ei ole kovin kodikas tunnelma. Tykkäisin laittaa pajunoksia pöydälle ja ehkä koristella niitä jopa. Mutta sekin tuntuu turhalta kun kodissa vallitsee sekamelska.

Selailin vähän maalifirmojen lehtiä ja löysin tuon yllä olevan väripesutekniikan, joka näyttää mielestäni kivalta. Tekniikassa käytetään sientä ja rättiä apuna epätasaisen pinnan saavuttamiseen. Varsinkin harmaan seinän maalaamiseen voisi mielestäni tämä tekniikka sopia, sillä se tuo betonisen fiiliksen. Voisin kuvitella tuon sopivan hyvin meidän olkkarin seinään. Pitääkin varmaan tarkemmin tutkia, miten tuo kannattaa toteuttaa.

Päästiin tänään vähän eteenpäin vessan ja keittiön materiaalien kanssa. Alkuperäiset suunnitelmat hieman muuttuivat, kun en ole löytänyt sitä mitä aluksi aloin etsimään. Keittiön väliseinään halusin vaaleanbeigeä, mattaa laattaa. Toisena vaihtoehtona oli valkoinen kiiltävä laatta ja päädymmekin nyt luultavasti sellaiseen, sillä beigeä en ole löytänyt. Eipä se mitään, luulen että keittiöstä tulee joka tapauksessa hieno!

Koirakin on tajunnut rannalla, että veteen voi taas mennä. Siellä se juoksentelee innoissaan ja sitten nukkuu loppupäivän auringonlämmössä niin kuin noissa vikoissa kuvissa. Lily ei oikein tykännyt kun tulin häiritsemään unia kameran kera. Pitihän sitä tuosta ruttunaamasta pari kuvaa saada.Ei kommentteja