Sisällön tarjoaa Blogger.

Lily 1v.

Meidän karvainen pikku kaverimme täytti viime sunnuntaina jo vuoden! Aika on mennyt kamalan nopeasti ja tuntuu siltä että Lily olisi juuri meille tullut mutta toisaalta ollut meillä aina! Lily oli heti alusta asti osa perhettä ja tuntui oikealta että on tollainen karvapallero juoksemassa ympäri kämppää. On siitä paljon iloa ja seuraa mutta myös paljon hermojen kiristymistä on ollut.
Tää koira, jota usein urpoksi kutsutaan, hyppää yhtäkkiä syliin istumaan ja haistelemaan kun katsotaan telkkaria. Eilenkin se haisteli ihan hulluna kun yritti löytää mun vesipullon. Mikä siinä vesipullossa niin houkuttaa? Lily tassuttelee hitaasti pedistä sohvapöydän alle joka aamu kieriskelemään, venyttelemään ja haukottelemaan. Aina kun joku laittaa takin päälle, Lily hyppii innostuneena ja yleensä on niin kärsimätön että itkee samalla, höpsö.

Joskus Lily on niin väsynyt, että istuu sohvalla tuijottaen meitä hölmönä. Nukkumaan mennessä ja hyvän paikan löytäessä Lily huokaisee syvästi tyytyväisyyttään osoittaen. Lily tykkää nukkua lämpimässä. Se kaivaa pesän itselleen sohvalle tai tulee jalkojen väliin tai takan eteen lampaantaljalle takan ollessa päällä. Lily on edelleen kiinnostunut melkein kaikista esineistä, mikä välillä koettelee meiän hermoja aika lailla. Miksi kaikesta pitää olla kiinnostunut ja miksi kaikkea pitää saada haistaa tai maistaa. Sikeästä unestakin herää jos vaan kuulee että joku on keittiössä. Jospa sitä pienen maistipalan saisi. Kun on liian hiljaista eikä pentua näy, tietää jo että sillä on pahat mielessä.

Lily tykkää haistella erityisesti korvia. Ja nuolla niitä myös. Aina jonkun tullessa kylään, Lily kaivaa lelukoristaan lelun ja tuo sen vieraan luo. Kaikista kivointa on taistella lelusta toisen kanssa niin kauan kunnes toinen ei enää jaksa. Lilyhän ei helpolla itse luovuta. Lily on aina yhtä iloinen ja innokas kun näkee ihimisiä, koiria tai muita eläimiä. Häntä heiluu hulluna vaikka toinen koira murisisi vihaisena. Hevosille Lily alkaa haukkumaan häntä heiluen samaan aikaan. Kai pitää yrittää esittää "kovaa" tyttöä tai yrittää saada hevonen leikkimään. Enpä tiedä mitä ton koiran päässä liikkuu. :D Nyt alkaa jo tulla liian kuuma, kun Lily kuorsaa tossa jaloissa tyytyväisenä. Meidän rakas pikku pallero. :)
2 kommenttia

  1. Eikä mikä pikkunen pallero se on ollu :D ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! Itku tulee melkeen kurkkuun ku katon noita ekoja kuvia. Vaikka onhan se vieläkin yhtä ihana :) Nähtiin just eilen 3 kk pentu ja tuli kauhee pentukuume <3

      Poista