Sisällön tarjoaa Blogger.

WC:n remontti

Uuden kotimme wc tulee saamaan täyden muodonmuutoksen. 90-luvun kermanvärinen laatta ruskeilla kukkakuvioilla ei ihan iske. Samaisesta laatasta tehty kotelomainen allaskaappi, alkuperäiset, kuluneet allas ja wc-pönttö ovat piste i:n päälle. Niinpä hakkaamme laatat alas, vaihdamme pöntön, altaan, lattian ja allaskaapin sekä poistamme seinällä olevan lääkekaapin (<3).

Suunnitelmat alkavat olla jo hyvällä mallilla. On pyöritelty vaikka mitä vaihtoehtoja, mutta tiedetty kuitenkin suunnilleen mitä tyyliä vessaan halutaan. Halutaan, että koko talossa olisi yhtenäinen tyyli. Koitin etsiä Pinterestistä vähän sitä tyyliä ja yksityiskohtia, joita vessaan tulee. Kuvat siis täältä.Lattiaan tulee tummanharmaa laatta tummilla saumoilla. Vaaleita saumoja ei haluta sillä ne menevät nopeammin likaisiksi. Ainoastaan peili-/allasseinään tulee jonkin verran laattaa tason yläpuolelle. Ei haluta laatoittaa koko vessaa, koska se ei ole märkätila. Aiotaan saada vessaan väriä seinämaalilla, jonka voi sitten helposti vaihtaa mikäli mieli muuttuu.

Oikeanpuoleisen kuvan tavoin meille tulee allaskaappi ja päälle puinen taso. Päälle tulee malja-allas, seinälle iso peili ja tason ja peilin väliin laattoja sekä varmaan valkoista luonnonkiveä.


Vessan seinistä ajateltiin ainakin yksi maalata. Tuo kuvassa oleva tummanharmaa seinä houkuttelee, mutta mietin tulisiko liikaa tummaa kun lattiakin on tumma. Haluaisin enemmän luonnonmukaista ja lämmintä sävyä joten luulen että seiniin tulee vaaleaa beigeä.

Tason päälle tai seiniin olisi kiva laittaa rustiikkisia tasoja. Mietin, että voisi kesällä tuoda vessaan beach-tyylistä sisustusta pienillä koristeilla ja vaikka turkooseilla pyyhkeillä ja taas talvella vaihtaa sisustus lämpimämmäksi. Rustiikkinen tyyli on muunneltavissa moneksi. Tuo köysikoukku pyyhkeelle on myös hyvä idea. Nämä tasot tai hyllyt seinälle ja pyyhekoukun pystyy helposti tekemään pienellä rahalla itsekin. Katotaan muuttuuko tässä mieli vielä vai pysytäänkö näissä. En malta odottaa lopputulosta! :)Ei kommentteja