Sisällön tarjoaa Blogger.

Tyhjä koti

 

Jes, remppa aloitettu! Avaimet uuteen kotiin saatu ja nyt alkaa vasta tuntua, että me todella ollaan muuttamassa. Äipän vanhat addun (vai onkohan noi edes addun?) pieruverkkarit jalkaan ja töihin! Paljon on tehtävää edessä, mutta eiköhän me tästä kunnialla selvitä. Eilen saatiin jo vaikka mitä tehtyä.

Eilen maalattiin jo pikkumakkarin kattoon pohjamaali. Tänään maalia päälle ja sitten katsotaan, kuinka pohjamaali ja kattomaali pintaan tarttuvat ja tuleeko maalauksesta siisti. Jos ei, harkitaan koko kattopaneelin vaihtoa. Hienolta se valkoinen väri kuitenkin näytti. Huima ero viereiseen makkariin, joka nyt näyttää todella tunkkaiselta verrattuna valkoisella pohjamaalilla maalattuun toiseen makkariin.

Aloitettiin äitini kanssa tapettitaistelu. Ja huomattiin, että siitä tulee vähemmän taistelu kuin mitä ajateltiin. Kunnon kastelu vedellä niin johan tapetti lähti. Saatiin jo kaksi seinää revittyä. Kuvassa näkyy olohuoneen seinä, josta tapetti jo revitty. Voisin tänään ottaa kuvaa tapetista, niin näkee kuinka huolimattomasti se on laitettu. Sitä repimistä vaan riittää vaikka muille jakaa. Tapettia on molemmissa makuuhuoneissa kauttaaltaan kaikilla seinillä (myös kaapin päällä ja kaikissa koloissa), olohuoneessa sekä takkahuoneessa myös puolet seinästä. Olohuoneessa ja takkahuoneessa tapetti on valkoista, joten se voisi sinänsä olla ok, mutta tapetti on laitettu todella huonosti ja saumat näkyvät selvästi. Joten miksipä ei revittäisi heti kaikkea pois ja maalattaisi vaan tilalle.

Lilykin pääsi uuteen kotiin ihmettelemään ja juoksentelikin ympäri pihaa tutkimassa. Sisällä se seurasi meitä joka paikkaan ja ihmetteli kaikkia ääniä. Voi pientä miten toinen on niin hämillään. Perjantaina ajateltiin "korkata" uusi koti ja ottaa talolla skumpat. Illat ja koko viikonloppu meneekin sitten siellä puuhatessa. Talkoot pystyyn ja töihin!


2 kommenttia

  1. Sun pitää sit tehä ennen - jälkeen postauksia :)) me mennää taas huomenna kattoo yhtä asuntoa Matinkylään! Josko se olisi nyt se oikea...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo pitää tehdä! ;) Uiii kiva, toivottavasti nyt nappais! Heh kivaan aikaan tulis muutto jos nyt kohta muuttaisitte :D

      Poista