Sisällön tarjoaa Blogger.

Meidän vappu


Noniin, nyt on muutto saatu pakettiin ja samassa meni vappukin. Torstaina vapputunnelmaa toi ainoastaan aidon nakin hodarit. Muutoin ilta kului paketteja kantaessa, purkaessa ja tavaroita järjesteltäessä. Nukkumatti kutsui jo suht aikasin ja olin kyllä ihan tyytyväinen tällaiseen vappuaaton viettoon. Lauantaina korkattiin sentään vappuskumpat vanhempieni kanssa ja kokkailtiin raclettea.

Ihanaa, miten nopeasti ollaan saatu uusi koti kotoisaksi. Tavarat on pikku hiljaa löytäneet omat paikkansa ja oon saanut jo koristetyynyjä ja -esineitäkin esille. Alkaa siis näyttämään jo meidän tyyliseltä. Kuvia laitan lisää myöhemmin. Lilykin on hyvin omaksunut oman huoneensa, eli takkahuoneen. Siellä se tyytyväisenä nukkuu päikkärit ja yöunet. Päästettiin Lily vasta eilen kävelemään parketille. Piti antaa parkettiin laitetun lakan kuivua kunnolla ennen kuin päästettiin koira käppäilemään. Lilyhän löysi sitten heti meidän makkarin ja siellä lepäävän Teddyn :D Siellä se pyöriskeli innoissaan kun meiltä silmä välttyi. Aiemmassa kämpässähän meillä oli parvi, joten makkari ja meidän sänky on ihan uus juttu Lilylle.

Ympäristö on täällä ihanteellinen koiran lenkittämiseen ja täällä on muutenkin hyvin rauhallista. Meidän talo on päättyvän tien päässä, joten läpikulkuliikennettä ei ole yhtään. Aurinko paistaa koko päivän pihalle ja terassille ja tuo sisälle olkkarin ikkunoista paljon valoa. Täällä siis viihdytään hyvin. Nyt valmistautumaan pikku hiljaa nukkumaan, tulee pikkasen aikasempi herätys jotta ehtii junaan. :)Ei kommentteja