Sisällön tarjoaa Blogger.

The apple tree


Ihanaa nähdä ikkunasta oma omenapuu täydessä kukassa. :) Sateen jälkeen napsin yksi päivä tuhat kuvaa pienen ja ison omenapuun kukkasista. Mun mielestä niistä tuli niin hyviä ja kauniita että voisi jonkun kuvan kehystää. Nyt pitää vaan toivoa, että syksyllä tulee omenoita ja pääsen leipomaan.

En tajua miten päivät ja viikot vaan vilisee. Työpäivät menee nopeasti ja illat myös, koska tekemistä ja puuhaamista tässä huushollissa riittää. Viikonloppuna täydensin kämppää taas Ikean tavaroilla ja huonekaluilla. Ostin esim. meikkipöytään peilin, vessaan allaskaapin ja peilin, pari jakkaraa ja pienempää tilpehööriä, jota tarttui matkaan. Huomenna alkaa keittiön välitilan laatoitus joten loppuviikosta toivottavasti keittiö on jo valmis, ihanaa! Yksi etappi taas saavutettu.

Odotan innolla Juhannusta ja sen jälkeistä aikaa, sillä sitten on vain pari viikkoa loman alkuun. Loma tulee todella tarpeeseen, sillä viime kesänä mulla oli vain viikon kesäloma. Muut viikot meni toimistolla "päivystäessä", kun melkein kaikki muut lomailivat. Nyt tässä pohditaan, josko lähtisi viikoksi etelän lämpöön. Lempimaahamme Kreikkaan houkuttaisi taas lähteä jokavuotisen tavan mukaan. Pelkään nimittäin, ettei heinäkuussakaan ilmat ole hyviä täällä Suomessa. Sitten kyllä hatuttaa jos loma menee sateessa. Katsotaan, josko sitä vaikka äkkilähdön ottaisi. :)2 kommenttia