Sisällön tarjoaa Blogger.

Helppo ja täyttävä caesarsalaattiKesällä tekee usein mieli syödä vähän kevyemmin, joten päätin yksi päivä väsätä hieman erilaisen ja helpon caesarsalaatin. Meidän lomalle on sattunut huonot säät, eikä voi olla yhtään varmaa milloin alkaa yhtäkkiä sataa. Kesällä kuuluu syödä ulkona, joten aina kun sää on vähänkin sallinut, oon kattanut meille ruuan ulos. Ja pöytäkin on kiva kattaa vähän hienommaksi näin kesällä ja lomalla. Ihanaa, että on nyt parin viikon ajan voinut rauhassa syödä ja kahvitella.

Caesarsalaattiin laitoin kanafileitä, salaattia, kirsikkatomaatteja, parmesania, kuskusta ja kermaviilikastiketta. Kanaan taisin heitellä vähän kaikenlaisia mausteita, niin kuin yleensä. Mausteina käytin ainakin curryä, kurkumaa, chilimausteseosta, paprikamaustetta, yrttiseosta ja sweet chili -kastiketta. Kermaviilikastikkeen tein sekoittamalla kermaviiliin sweet chili -kastiketta, hunajaa, yrttiseosta ja paprikamaustetta. Ei siis mikään caesarkastike, mutta kelpasi vallan hyvin. Sekoitin kermaviilikastikkeen salaattiin ja salaatista tuli kyllä todella herkullista ja yllättävän täyttävää! Kuskus teki salaatista ruokaisamman ja se sopi mielestäni salaattiin mainiosti! Kun oltiin syöty jo, mies kysyi että eikö caesarsalaatissa yleensä ole krutonkeja. Enpä siis tajunnut näitä paistella vaikka leivästä.

Tuo söpö pikku koirulimme näyttää niin surulliselta näissä kuvissa! :D Kateellisena katsoi kun katoin pöytää ja sitten kävi nukkumaan. Sai Lilykin sitten ruuan jälkeen oman osuutensa. :)Ei kommentteja