Sisällön tarjoaa Blogger.

Loma Loma Loma

Loma kolkuttaa jo ovella, enää tämä ja huominen päivä töitä, ihanaa! Kolme viikkoa nollausta, lepoa ja ihan mitä vaan ikinä haluaakin tehdä. Mulla oli viime vuonna vain viikon loma, joten kolme viikkoa tuntuu luksukselta. Sääkin näyttää lupaavalta tällä hetkellä. Luvassa on löhöilyä, auringonottoa, mökkeilyä, remonttia ja matka Kreikkaan Thassokselle. Meillä on tullut tavaksi lähteä joka vuosi Kreikkaan jollekin saarelle kiertelemään saarta skootterilla. Ollaan oltu Lefkaksella pari kertaa, Zakinthoksella, Korfulla ja nyt mennään Thassokselle. Alla olevat kuvat ovat matkoilta otettuja.

Shipwreck beach, Zakinthos

Lefkada town, Lefkas

Korfun kaupunki
Shipwreck beach, Zakinthos
Caretta Caretta, Zakinthos
Antipaxos
Porto Katsiki, Lefkas
Xigia beach, Zakinthos


Lomalta eniten odotan:

Kiireetöntä elämää - ihanaa on olla vaan, syödä rauhassa aamiaista terassilla ja tehdä sitä mitä silloin huvittaa

Aikaa - laittaa kotia kuntoon ja käydä rauhassa kaupoilla ostamassa puuttuvia juttuja kotiin

Pitkiä lenkkejä Lilyn kanssa - pulahtaen välillä vaikka järveen uimaan

Mökkeilyä - löysää mökkielämää aurinkoa ottaen, grillaillen, soutaen ja hypäten uimaan, valvoen nuotion äärellä, syöden mummin tekemiä tuoreita sämpylöitä (ihan parhaita!)

Päiväreissun tekemistä johonkin kesäkaupunkiin - Porvoo, Naantali tai joku muu kiva paikka, jonne ei ole kovin pitkä matka

Yhdessäoloa - yksinkertaisesti, oli se sitten perheen tai kavereiden kesken

Kreikan matkalta odotan:

Aamiaista terassilla tai parvekkeella - tuoreet sämpylät, kreikkalaiset megatomaatit, tsatsiki, kahvi ja kylmä kaakaojuoma. Aamiainen vaan maistuu tuhat kertaa paremmalle siellä. Mies nauroi taas eilen kun puhuin kuinka odotan aamiaista Kreikassa! Ihan kun muuta en odottaisikaan. :D

Kauniita rantoja - vuokrataan skootteri ja lähdetään tutkimaan rantoja kristallinkirkkaalla vedellä. Yksi lomamatkan kriteeri meillä aina on, että saarelta löytyy puhtaita ja kauniita rantoja, mielellään pieniä poukamia. Näitä näyttäisi Thassoksella olevan. :)

Auringonpalvontaapäivettymistä ja uimista - rakastan päivettynyttä ihoa ja auringossa löhöömistä pulahtaen välillä mereen vilvoittumaan. Täytyy vaan pitää huoli ettei pala. ;)

Ruokaa - kreikkalainen ruoka on taivaallista; kreikkalainen salaatti, Pita Gyros, Lamb Kleftiko ja muut lihaherkut! Lisäksi kreikkalaista viiniä, avot!

Ravintola-illallisia - istuen rauhassa pari tuntia ja höpötellen niitä näitä. Välillä havahdutaan siihen, että kumpikaan ei ole vähään aikaan puhunut mitään ja sitten yritetään keksimällä keksiä puheenaiheita. :D Mikäki vanha pariskunta!

Pienillä kujilla kiertelyä - hypistellen kaikkea tilpehööriä, koruja, oliivipuusta tehtyjä esineitä, laukkuja, kenkiä, vaatteita, you name it kaikkea söpöä löytyy


Ennen kaikkea aion nauttia lomasta!3 kommenttia

 1. Oi vitsit Kreikka on kyl ihana maa! Siellä on sopivasti kaikkea; lämpöä, hyvää ruokaa ja muutenkin se on jotenki tosi kiireetön maa. Kade! Mulla on suunnitelmissa et ens vuonna mentäis perheenä ku poitsu on vähä reilu vuoden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä Kreikka on ihana ja kaunis maa :) Joka vuos mietitään että mentäs jonnekkin muualle mut aina päädytään Kreikkaan. Eikä tuolla turistisaarilla pitäis kriisikään näkyä. Suosittelen Zakinthosta, kun siellä oli noita kilppareita niin vois olla poitsulle kiva. Tai sit vielä vähän isompana, jotta ymmärtää enemmän ;) Mieti ens vuonna poika vois jo pärskytellä vedessä innoissaan :)

   Poista
 2. No niinpä! Semmonen pieni tepsutteleva vaahtosammutin rannalla :D <3

  VastaaPoista