Sisällön tarjoaa Blogger.

Meikkipöytä


Meidän makkarissa oli kolo, joka tarvitsi jotain täyttyäkseen. Siinä oli siis passeli paikka meikkipöydälle. Nyt on meikit ja korut järjestyksessä ja löytyvät samasta paikasta. Ennen olen hoitanut aamun meikit vessassa mutta nyt on kiva kun voi istuskella rauhassa kahvikupin kera. Tai rauhassa ja rauhassa, ainahan mulla tulee kiire aamuisin!

Meikkipöytä löytyi Torista melkein käyttämättömänä. Se on IKEAn Malm, joka on kivan ja neutraalin näköinen. Peili ja kynttiläkuppi/maljakko ovat myös Ikeasta, perhospurnukka H&M Homesta ja muut pikku korurasiat on ostettu maailmalta. Miehen vanhemmilta saatu sydänviirikin sai paikkansa. :)

Meikkipöydän sisälle ostin kolmiosaisen muovilokerikon Ikeasta. Sain lokerikkoon mahtumaan kaikki eniten käyttämäni meikit sekä korut. Muut meikit ja korut ovat vielä vanhassa lokerikossa ja niille pitäisi löytää jokin järkevä paikka. Meikkipöytää en kuitenkaan halua tunkea ihan täyteen, vaan pidän siellä vain eniten tarvitsemani tarvikkeet.

Vielä tarvitsisi löytää hyvä lamppu, sillä valo tulee takaa päin ja varsinkaan talvella ei näkisi mitään. Lisäksi haluan meikkipöydän jakkaralle jonkun söpön pehmusteen. Jakkara ei näy kuvissa mutta on valkoinen Ikean Ingolf. Houkuttelisi lähteä kangaskauppaan, valita mieleinen kangas ja tehdä pehmuste itse, mutta en luota että osaan ommella hyvännäköistä ja kestävää pehmustetta. Mistähän löytyisi kivoja, suloisia pehmusteita suht edullisesti? Myös keittiön Ingolf-tuolit odottavat pehmusteitaan. Ikean valikoima oli aika niukka eikä ainakaan mun silmää miellyttänyt.4 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää. Minkä kokoinen tuo sun peili on ja sattuuko se olemaan Hemnes peili? Itsellä kanssa peili hakusessa tuon pöydän kaveriksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oon kyllä ollut tosi tyytyväinen, tässä on paljon kivempi meikkailla ja laittaa itseään kuin vessassa. Peili on muistaakseni juuri Ikean Hemnes, mittasin ja leveys oli 90 cm ja korkeus 60 cm. Nyt mulla on myös meikkipöydässä kiinnitettynä kultainen Jansjö-kohdelamppu, joka on kyllä valaissut tarpeeksi näin talvellakin. :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista