Sisällön tarjoaa Blogger.

Värihaaste osa 1 - pinkki

10 plussan äiti Matu pisti mulle värihaasteen, joten täältä pukkaa. Värihaasteen ideana on esitellä 5 eri väriä kodista, sekä haastaa 5 bloggaajaa mukaan. Jätän nyt haasteet tekemättä ainakin tältä erää, mutta tässä ensimmäinen väri.

Pinkkiä löytyy kodistamme pieninä määrinä vähän joka kolkasta, koska se on yksi lempiväreistäni. Jotenkin se vaan tuo kotiin lämpöä ja piristää ilmettä. En kuitenkaan halua, että väri hallitsee mitään tilaa. Pyrin siis tuomaan väriä koristeilla, tyynyillä, kukilla ja kynttilöillä sopivasti esille. Joitain pinkkejä juttuja puuttuu kuvista. Jos olisin jokaisen pikkujutun ja esimerkiksi vaatehuoneen kokoelman kuvannut, olisi tämä postaus maratonin pituinen. :)


Tämä ihana pullo on jotain uutta kuoharia, johon kuuluu laittaa jäitä. Kuulostaa hyvältä jonain hellepäivänä, jos sellainen vaan vielä saadaan.


Sohvatyynyistä muut ovat Hemtexistä, tähtityyny sisustuskaupasta Tallinnasta.Minitarjottimet on Nizzan tuliaisia vanhemmilta ja purnukat Clas Ohlsonilta.


 Molemmat kaitaliinat on Finnmarilta. Ja tässä pikku sneak peek myös meidän pöydästä.


Ja taas löytyy Finnmarin tuotteita. Kynttilät ja peilialusta sieltä siis myös. Tähtioksa on Riviera Maisonin.


Pinkki maljakko muistaakseni Ikeasta ja lasikulho Riviera Maisonilta.Nämä pastelliset ihanuudet löytyi tällä viikolla Clas Ohlsonilta. Sieltä olisin voinut haalia vaikka ja mitä söpöä ja edullista!


Kynttiläkuppi/maljakko Ikeasta, kynttilä Finnmarilta, helminauha (servetinpidin) taitaa olla Pentikin ja tähtikuppi saatu lahjaksi.
Kauniit pionit löytyi Lidlistä vain 4 eurolla, joten piti napata mukaan! Oon ihastunut pioneihin ja näitä on pakko istuttaa pihalle ensi vuodeksi! Ja tietysti kaikkea muutakin pinkkiä. Tässä nyt oli esiteltynä melkein kaikki pinkit yksityiskohdat kodistamme. Seuraavaksi voisin esitellä vaikka harmaan, sillä sitäkin löytyy täältä kivasti ja sehän sopiikin hyvin pinkin kanssa yhteen, ainakin mun mielestä! :)4 kommenttia

  1. Ihania pinkkejä yksityiskohtia, niitä sulla tosiaan oli paljon! <3 Mä kans rakastan pinkkiä ja voisin pitää sitä joka tilassa :D Vähän täytyy itseään toppuutella ja muistaa, että talossa on miehiäkin ;) Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Heli! :) Pinkki on ihana väri <3 Mua houkutteli maalata makkarin seinä marjapuuron tai vaalean pinkin väriseks mutta luulen että se olis ollu miehelle liikaa :D Musta se olis ollut ihanan lämmin ja romanttinen :) Hyvää viikonloppua sinnekin! :)

      Poista