Sisällön tarjoaa Blogger.

Loma tuli loma meni

Jep sinne meni loma ja viikko on jo oltu töissä. Aamuherätykset ja töihinpaluu ei ollut niin kamalaa mitä luulin vaan sain nopeasti rytmistä kiinni. Loma oli ihana ja rentouttava ja on kyllä sellainen olo, että on ladannut akkuja ja nyt on taas energiaa joksikin aikaa. Loman alussa kauhistelin jatkuvaa sadetta ja vaihtelevaa säätä. Kuitenkin huomasin, ettei se valittaminen auta, vaan on tehtävä niitä asioita mihin ei tarvitse sitä hyvää säätä. Kuten remonttia ja kauppojen kiertämistä etsiessä puuttuvia tarvikkeita ja tavaroita. Saatiinkin vessa suurimmilta osin valmiiksi ja ollaan todella tyytyväisiä lopputulokseen!

Loman vikalla viikolla suunnattiin Kreikan saarelle Thassokselle vihdoin aurinkoon. Ja sitä aurinkoa riitti sen 35 asteen paahteella. Vasta Kreikassa tuli se rentoutunut olo, kun ei tullut kiusausta häärätä ja puuhastella kaikkea kotona, vaan voi vaan oikeasti olla! Vuokrattiin siis skootteri ja käytiin monilla eri rannoilla löhöilemässä ja juomassa frappea, namsk!


Se odotettu aamiainen: kahvia, tuoremehua, tuoretta leipää, tsatsikia, kinkkua, juustoa ja tomaattia!


Auringonlasku näkyi aina kauniisti Thassoksen kaupunkiin.

Thassoksen "must see" -paikka, natural pool, joka on rannikolla oleva kallioihin muodostunut allas.Toinen Marble beacheista - Täällä vilisi turisteja. Kristallinkirkas meri <3


Nämä kaksi edellistä kuvaa ovat myös Marble beachilta. Marble beacheja oli kaksi mutta tämä oli se "virallinen" marmoriranta. Rantahan on täynnä pientä marmorikiveä. Rannan vieressä ja Thassoksella yleensäkin louhitaan paljon marmoria. Rannalla oli kiva rantabaari ja lounge-alue sekä hyvää musiikkia, tykättiin käydä täällä muutamana päivänä.
Taas on yksi Kreikan saarista koluttu läpi. Thassos oli mukava paikka ja kivoja rantoja löytyi kyllä, mutta samalle tasolle rantojen kauneuden osalta ei päästy kuin Lefkaksella ja Zakynthoksella.

Thassos majoituspaikkana oli kiva sillä keskustassa oli pitkä kauppakuja, paljon kauppoja, ravintoloita niin satamassa kuin keskustassakin sekä baareja rannalla. Thassoksen pari rantaa eivät olleet sen kummempia, joten ei vietetty siellä aikaa päivällä, ainoastaan yksi ilta istuttiin rantabaarissa hiekalla. Tuli syötyä ja juotua tarpeeksi (liikaa), mm. pita gyrosta, kreikkalaista salaattia, kreikkalaisia pataruokia, Retsinaa ja muita viinejä! Arkeen ja normaaliin rytmiin on ollut yllättävän kiva palata. :)


Ei kommentteja