Sisällön tarjoaa Blogger.

Our bedroom

Aurinko paistaa aina ihanasti makkariin kun tuun töistä kotiin, joten päätin napsia muutaman kuvan. Muutamia ostoksia oon saanut tehtyä makkariin mutta silti se on keskeneräinen. Seinä pitää maalata vielä kerran, laittaa listat, verhotangot ja verhot sekä yöpöydät vielä puuttuu. Sängynpääty ja peilikin on hankinta-/diy-listalla mutta hiljaa hyvä tulee.


Löysin valkoisen, pehmeän päiväpeitteen Kodin 1:stä. Annon päiväpeitteen sain mukavasti alle puoleen hintaan. Päiväpeitteet ovat yllättävän kalliita ja helposti niistä joutuu jopa satasen pulittamaan, tämän sain 28 eurolla.Yöpöytänä toimii tyylikkäästi tällä hetkellä lattia!


Tämä matto oli ensin tarkotettu meidän olkkariin. No heti seuraavana aamuna huomattiin, että Lilyn kynnet repii sen verran lankaa, ettei matto kauaa olkkarissa hengissä pysyisi. Onneksi se sopii yhtä hyvin meidän makkariin värinsä ja kuosinsa kannalta. Lankamatto on ihanan pehmeä ja aamulla pukiessa ei varpaat jäädy. ;) Matto ostettu myös Kodin1:stä.Vielä on siis hankkimatta muutamia huonekaluja.

Haluaisin vaalean, vanhasta lankusta tai ovesta valmistetun sängynpäädyn. Tai sitten ehkä tumma puu sopisi paremmin jos peili ja yöpöydät olisivat tummat, en tiedä. Sängynpääty saadaan kyllä itse tehtyä kunhan vain lähtisi etsimään hyvää materiaalia!

Tuo massiivinen ja rustiikkinen peili on ihana! Sellainenkin olisi tarkoitus tehdä itse koska kaupoista en ole tuollaista löytänyt.

Yöpöydiksi olen ajatellut hankkia puulaatikot. Tykkään niiden tuomasta ilmeestä. Jospa pian löytyisi hyvät puulaatikot, ne saisi nimittäin heti käyttöön. Ajattelin yöpöydäksi yhtä isompaa puulaatikkoa, joka laitetaan pystypäin lattialle. Lisäksi ajattelin, jos tekisi hyllylevyn väliin, jotta saisi ainakin yhden korin yöpöytään. Katsotaan tuleeko mun suunnitelmista yhtään sitä mitä ajattelen mielessäni.

Täytyy sanoa että oon kyllä saanut makoisat unet meidän makkarissa. Ihanaa omistaa vihdoin kunnon makuuhuone. :)1 kommentti