Sisällön tarjoaa Blogger.

Voi ihastus!

Löysin jotain kautta Baby's Onlyn tuotteita ja päädyin sitten selailemaan heidän nettisivujaan sekä sähköistä esitettä. Ihania neulottuja vaatteita ja tarvikkeita vauvoille, joita tämä hollantilainen firma valmistaa. Katsoinkin heti, missä kaikkialla tuotteita myydään Hollannissa. On siis jo selvää, mihin suuntaan kun matkaamme joulun aikaan Hollantiin moikkaamaan miehen sukua ja kavereita. :) Jospa tuotteet olisivat halvempia Hollannissa kuin Suomessa. Huomasin, että Suomessa näitä tuotteita myy ainakin nettikauppa PikkuVanilja. Tuotteiden värit ovat ihanan hillittyjä ja söpöjä ja kaikissa tuotteissa on melkein samat värivaihtoehdot. Alla olevat kuvat on kerätty Baby's Onlyn nettisivuilta.

Lämpöpussi, jonka saa kiinnitettyä viispistevaljailla rattaisiin sekä kaukaloihin. Luulen, että tämä olisi sopivan lämmin loppukeväällä, jolloin ilmat alkavat jo selvästi olla lämpimämmät. Myös Suomen kylmässä kesässä tämä olisi varmasti käytössä. Käyttöikäkin varmaan olisi aika pitkä, sillä pussi on 82 cm pitkä. Olisi helppo vaan sujauttaa vauva tähän kauniiseen pussiin ja lähteä matkaan. Kaikki värit ovat ihania mutta vaaleanharmaa mielestäni siksi hyvä, ettei kaikki lika heti näy. Tämä on kyllä ehdottomasti hankintalistalla. :)

Säilytyspussukoita, joita voi vaikka ripustaa pinnasänkyyn, tyynyjä ja pehmeitä soittorasioita herkullisissa väreissä.

Pehmoisia säilytyskoreja myös syötävissä sävyissä! Ainakin yhden tällaisen haluaisin vauvanhuoneeseen, voispa valita värin sitten kun tiedetään kumpi sieltä on tulossa.


Pehmeä ja lämmin huppupyyhe lämmittämään kylvyn jälkeen <3

Pehmoleluja ja uni-/haliriepuja.


Ja lisäksi pehmoisia vaatteita; haalareita, neuleita, housuja, pipoja ja bodyja. Ja niissä pastelliset, neutraalit sävyt!

Nyt oon täysin hurahtanut, voisin ostaa koko kaupan tyhjäksi. Täytyy varmaan miettiä ja valita tarkkaan jo ennen Hollannin-matkaa, mitkä tuotteet ovat tarpeellisimpia meille. Muutoin sekoan ja ostan liikaa sitten kaupassa. Kuka voisi sanoa ei näille tuotteille, ainakaan mä en! :)

6 kommenttia

 1. Noi on kyllä ihania! Ja pikkuvanilja on supersuosittu Suomessa, et ainakin just noita kaukalopusseja mun käsittääkseen saa vähän jonottaa. Menee heti ku tulee myyntiin :D mut kiva et saat sieltä Hollannista! ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ♡ Luulen et Hollannista löytyy aika huikee valikoima kaikkia näitä tuotteita, ostan varmaan oikeesti koko kaupan tyhjäks! :D Pitää ainakin toi kaukalopussi ostaa sieltä jos kerta täällä joutuu jonottaa!

   Poista
 2. Pikkuvanilja on ihana kauppa, täynnä kaikkea suloista. ♥ Meiltä löytyy kans toi kaukalopussi! Se on ihan huippu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kyllä, ja raskaana on ihana selata kaikkia verkkokauppoja läpi! sun blogista olinkin aiemmin lukenut tosta kaukalopussista! ;) Mahtuuko teidän tyttö muuten vieläkin siihen samaan kokoon? Käyttöikä taitaa olla aika pitkä tolla 82-koollakin. :)

   Poista