Sisällön tarjoaa Blogger.

10 vastausta

Matu pisti mulle 10 kysymystä jo tossa muutama viikko takaperin, joten tässä nyt vihdoin vastauksia niihin.

1. Mitä toivot tulevaisuudelta?

Tällä hetkellä toivon eniten, että lapsemme syntyy terveenä sekä tietysti myös pysyy terveenä. Nyt kun alan tarkemmin miettimään, niin en oikeastaan toivo mitään erikoista. Toivon, että voimme elää normaalia lapsiperhearkea ilman mitään sen kummempaa glamouria. Toivon, että pääsemme vierailemaan useammin myös miehen vanhempien luona ulkomailla, toivon, että jaksan pyörittää vauva-arkea ja ennen kaikkea toivon meidän perheelle turvallista ja tervettä elämää yhdessä.

2. Mitä äitiys on opettanut sinulle?

Enpä vielä tiedä mitä se tulee opettamaan. Jos saa vastata mitä raskaus on opettanut, niin ainakin ymmärtämään mikä on elämässä oikeasti tärkeätä. Vauva tulee ykkösenä, ja näin sen kuuluukin mennä. Ihmisten valitukset pienistä asioista (tätä kuulee paljon esim. töissä) menee jotenkin toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Onko ne ongelmat nyt ihan tosissaan AINA first world problems.

3. Kerro joku tärkeä muisto kuluneelta vuodelta

Muutto uuteen, omaan kotiin, se fiilis kun sain tietää että meille tulee vauva, ne fiilikset kaikista ultrista (varhaisultra, 1.seula ja 2. seula) ja saatiin tietää kaiken olevan hyvin/normaalisti.

4. Mitä onni on sinulle?

Sitä että saa asua ja elää turvassa, elää normaalia elämää hyvine ja pahoine päivineen, pysyä terveenä ja että elämässä on ympärillä läheisiä ihmisiä, jotka välittävät.

5. Miten rentoudut?

Tällä hetkellä just näin, istumalla sängyllä ja kirjoittelemalla tänne. Muita rentoutumistapoja mulla on askartelu tai joku muu väkertäminen ja ihan vaan sohvalla löhöily. Luulen että tätä rentoutumista tulee loppuraskaudessa aika huolella harrastettua. :D

6. Tärkein asia mitä haluat lapsillesi opettaa?

Hmm, en osaa valita tärkeintä. Asioita mitä tulee mieleen on välittäminen ja rakastaminen, muiden kunnioittaminen ja hyväksyminen ja tasa-arvoisuus.

7. Minkälainen olet ihmisenä, muutenkin kuin äitinä?

Yleensä iloinen ja positiivinen, huonoja vitsejä omaava, höpsö ja lapsellinen, välillä blondi ja hömelö ja nykyään myös kömpelö, huolehtiva ja kuunteleva, huomioon ottava mutta myös välillä kärttyinen akka, joka kiihtyy nollasta sataan kun joku ei onnistu ja sitten tuntuu että koko maailma kaatuu, otan myös usein turhaa stressiä asioista ja olen herkkis. Mutta most of the time ihan kiva kaveri. ;D

8. Aamu alkaa...?

Jollain vaikerruksella, esim. muminalla tai örinällä ja muutamalla torkulla. Joskus Lily ehtii juosta sänkyyn ja tulee herättämään haistelemalla ja nuolemalla naaman puhtaaksi. Vauhtiin pääsen vasta kun saan kasvot pestyä.

9. Mikä auttaa jaksamaan arjessa?

Se ajatus että äitiysloma lähestyy niin kuin tyttelin syntyminenkin. Päivittäin mua piristää meidän rakas Lily sekä myös miehen positiivisuus ja huolehtivaisuus. <3

10. Mitä toivot joululahjaksi?

Enpä oo oikeen mitään osannut toivoa itselleni. Tietty yllärit on aina kivoja ja piristäviä. Toivoin että ihmiset huomioivat enemmän vauvaa, ja tyttö saikin ihania lahjoja jo miehen vanhemmilta. Ainiin ostinhan mä itselleni kameran joululahjaksi muutama viikko sitten. Ja eilen ihanan pehmeän pörröpuseron. Ja tänään löysin sen haluamani Baby's Onlyn lämpöpussin, se on ihana <3 Siinähän olikin jo lahjoja vaikka muille jakaa. Lahjojen antaminen ja muiden piristäminen on kyllä nykyään kivempaa kuin niiden saaminen.

Huomenna lennetään takasin Suomeen suoraan joulupöytään! Ja matkalaukut pursuaa ostoksista, niistä lisää myöhemmin. Rauhaisaa joulua kaikille ♡
Ei kommentteja