Sisällön tarjoaa Blogger.

Itsenäisyyspäivä kuvina


Ääk, tulee kauhea himonälkä kun katsoo eilisiä pihvikuvia. Naudan sisäfilettä, valkosipuliperunoita, pippurikastiketta ja salaattia. Alkuruuaksi vuohenjuustoleipiä ja jälkiruuaksi himoitsemiani joulutorttuja. Namsk! Meillä ei ole perheessä erityisesti mitään tapaa juhlistaa itsenäisyyspäivää, mutta yleensä ollaan kyllä syöty yhdessä hyvää ruokaa.

Lauantaina löysin vähän pinkkiä ja kimaltelevaa tytön huoneeseen sekä lampun edullisesti Finnmarin tehtaanmyymälästä Lahdesta. Tytön huoneen värimaailmaksi tulee ainakin valkoinen ja mikäs muukaan kun pinkki. En kuitenkaan halua liian kirkasta pinkkiä ja lisäksi yhdistän tähän vielä vaaleanharmaata tai beigeä. Ajattelin hankkia huoneeseen jonkun pehmeän ja ison nojatuolin, jota voisi myös pitää imetyspaikkana ja myöhemmin lukea tytön kanssa iltasatua. :) Vitsit kuulostaa oudolta että joku päivä luetaan iltasatua ihan omalle lapselle. Vielä kun jotenkin tuntuu että raskautta on kauan jäljellä ja vauvan syntymiseen ikuisuus!

On ihanaa alkaa laittaa tytön huonetta pikku hiljaa. Kaikki iso työ on tehty jo, eli heti talon rempan alussa on revitty vanhat tapetit pois, lattia rempattu, seinät tasoitettu ja maalattu valkoisiksi ja nyt myös suurin osa listoista laitettu. Ainoastaan yksi seinä odotti päätöstä siitä tuleeko seinästä vaaleansininen vai vaaleanpunainen. :) Miten mä vaan selviän valitsemaan yhden sävyn kaiken maailman vaaleanpunaisista, apua! En halua mitään räikeetä, vaan hyvin vaaleaa sävyä. Tytön huoneen suunnitelmista myöhemmin lisää. Nyt tää mamma lähtee jääkaapin kautta iltapesulle ja unten maille!
Ei kommentteja