Sisällön tarjoaa Blogger.

Meidän joulu


Tänä jouluna jäi lumiukon katsominen (ja pillittäminen) jouluaattona väliin, sillä lennettiin Hollannista melkeinpä suoraan valmiiseen joulupöytään. Vaikka meillä on ollut jouluisaa kotona jo koko joulukuun, joulumieli on hiljaa noussut ja oon vähän joulua odottanutkin, niin silti tuntui että jouluaatto tuli ja meni ihan kuin sitä ei olisi ollutkaan. Ehkä toi matkustaminen ja sen aiheuttama väsymys vaikutti asiaan.

Meidän aattoa vietettiin suht perinteisesti sukulaisten kesken mun vanhempien luona; syötiin, kuunneltiin joululauluja kyllästymiseen asti, avattiin lahjoja, höpöteltiin, syötiin lisää, katsottiin Lilyn touhottamista ja vaan oltiin. Tänään ollaan oltu vaan kotona, pesty pyykkiä, siivottu, löhöilty, syöty suklaata ja katsottu Yksin kotona, leffa joka pitää nähdä joka jouluna. Syötiin täytettyjä paahtopaistirullia ja avattiin toisillemme hankkimat lahjat. Ja mä sain vihdoin oman kuusen omaan kotiin <3 Tossa se nyt seisoo ja siitä tulee ihana tuoksu! Vaikka joulu onkin ihan kohta ohi, mua ei haittaa vaikka kuusi olis pitkäänkin, se tuo niin kivan tunnelman.

Joulupukki toi mulle Bola-korun, kauniin sydänkorun, Lumenen kauneudenhoitopaketin, suklaata, sydänsisustuskoristeen sekä mekon ja neuleen meidän prinsessalle ensi kesälle <3

Huomenna olis tarkotus käydä vielä mummilla syömässä kinkkua, eiköhän se kinkkukiintiö ole sen jälkeen täynnä taas vuodeksi. Ihanaa että on vielä pari päivää lomaa ennen töihinpaluuta. Tää viikon loma on ollut ihana ja pitkän tuntuinen ja tuntuu että mahakin on kasvanut hurjasti tässä ajassa. Johtuiskohan ehkä vähän syömisestä myös, ei kai? ;) Annetaan mahan olla millainen on, mennäänhän tässä jo kuitenkin 25. viikolla eli alle 16 viikkoa laskettuun aikaan, huhhuh. Nyt nukkumaan jotta ehdin saada kunnon unet. Nykyään nimittäin en saa enää unta jos käyn aamulla vessassa ja vaikka kuin vielä nukuttaisi. Onko tää sitä kehon ja mielen valmistautumista vauvan tuloon?
Ei kommentteja