Sisällön tarjoaa Blogger.

Tytön uudet lelut ja tarvikkeet
Meidän tytteli sai muutamia ihania joululahjoja Hollannin isovanhemmilta ja tädiltä. Nijntje-pupu (suomeksi taidetaan sanoa Miffy) tulee Hollannista ja on siellä todella suosittu. Tyttö saikin pehmolelun, kirjan ja hammasharjan lahjaksi. Me ostettiin lisäksi tollainen vaunuihin kiinnitettävä mobiili (sanotaanko totakin mobiiliksi?), jossa viihdyttää nijntje, helisevä pallo ja auringon toisella puolella on muovinen peili. Tulevalle isukille ostin joululahjaksi kylpykirjan, jotta voi opettaa tytölle kaikki tärkeät sanat, kuten auto, lentokone, vene ja traktori. Ostin myös Hollannista söpöjä harsoja. Tuon norsuharson ostin jo raskauden alussa, kun aloin kiertelemään lastentavarakaupoissa. Niin ja tuo apinakirja oli myös joululahja, se on sellainen avattava mittapuu, johon voi merkata lapsen pituuden.

Mun piti Hollannissa etsiä Baby's Only -tuotteita myyvä kauppa, mutta yhtäkkiä meillä olikin jo tavaraa enemmän kuin laukkuja ja aikakin sujahti niin nopeasti. Löysinpä kuitenkin ihanan putiikin, josta löytyi tämä himoitsemani lämpö-/kaukalopussi. Nyt on vauvalle valmiina kätevä pussukka, joka on ihanan lämmin ja pehmeä. Veikkaanpa että tämä tulee synnärille mukaan, sillä luulen että pussi on juuri sopivan lämmin huhtikuiseen kevätsäähän. :)

Viime viikonloppuna löysin Fisher Pricen uudenveroisen sitterin käytettynä. Sitterissä on kivasti härpäkkeitä ja siinä on kaksi eri musiikkikappaletta, apinan nauru ja sen saa myös tärisemään. Me ollaankin täällä "leikitty" ihan innoissaan sitterillä. Paras on ehdottomasti apinan nauru! Sitteri on kevyt ja tykkään sen värikkyydestä. Vauvathan tunnistaa hyvin kirkkaita värejä joten toivottavasti tää on mieluinen. :) Vitsi kun lasten lelut on muuten hauskoja, me tullaan molemmat olemaan ihan yhtä innoissaan kaikista leluista kun meidän lapsikin! Kierreltiin Hollannissa megaisoja lelukauppoja ja ihasteltiin kaikkia mageita ja isoja legorakennelmia. Ihanaa päästä niitä joku päivä rakentamaan!

Eilen kierreltiin Ikeassa ja matkaan tarttui muun muassa pinniksen patja, patjansuojus, petauspatja ja aluslakanoita. Pinnikseksi tulee varmaan Ikean Sundvik, joka ostetaan tuttavalta. Tytön huoneen seinä on nyt maalattu ja kun loput listat on saatu paikoilleen, voin alkaa järjestelemään huonekaluja. Huoneesta puuttuu vielä kaikenlaista mutta nyt kun seinäkin on valmis, on helpompi hahmottaa mitä huonekaluja tulee mihinkin ja mitä vielä tarvitaan. Siivosin tänään tytön huoneen vaatekaapit remonttirojusta ja laitoin tytön vaatteet, tavarat ja lelut sinne järjestykseen. Nyt nään paremmin mitä meiltä vielä puuttuu ja voin hypistellä vaatteita. :) Kyllä sitä tavaraa ja härpäkettä vaan voi pienelle vauvalle tarvita, huhhuh. Valinnanvaraa on kamala määrä ja valinnanvaikeus sitten sitäkin vaikeampaa. Vielä pähkäilen vaunujen ja turvakaukalon kanssa ja tutkailuun ja googletteluun saa kyllä menemään kauheasti aikaa! No eiköhän ne omat suosikit lopulta löydy. :)
4 kommenttia

 1. taidetaan sanoa vaunuleluksi? Emmäkään oo ihan varma :D Oli miten oli, ihan supersöpö! <3 Laita sit kuvia huoneesta kun alkaa valmistumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa oikeelta sanalta! ;D Laittelen sit kuvia ja postausta kun se alkaa joltain näyttämään :)

   Poista
 2. Aivan ihania noi pupu jutut! Lämpöpussikin on tosi mukavan näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin :) Toi pehmolelu varmaan lähtee synnärille mukaan, saa sitä heti pienestä pitäen halia ja pitää unileluna. Mulla oli myös heti synnäriltä asti söpö pehmolelu turvana. Toi pussukka on ihanan pehmeä <3

   Poista