Sisällön tarjoaa Blogger.

DIY Pom Pom

Jes, oon saanut jotain järkevää aikaan äippälomalla. Oon alkanut suunnittelemaan vauvan nimiäisiä ja tehnyt niitä varten Pom Pomeja koristeeksi. Onhan nämä kivannäköiset myös vauvan huoneessa ripustettuna vaikka ikkunaan. Nimiäisiä varten oon alkanut miettimään tarjottavia, kutsuttavia, kutsukortteja ja koristeita. Pääväri tulee olemaan mikäs muukaan kuin pinkki, mikäli sieltä nyt tyttö tulee. Nimiäisten valmisteluista lisää kunhan pääsen niissä eteenpäin.

Ostin vähän aikaa sitten yhden silkkipaperisen Pom Pomin, joka oli muuten valmis, mutta se piti itse avata. Tajusin sitten, että miksen mä näitä tee itse, kun silkkipaperiakin löytyy jo kaapista. Nopsasti väsäsinkin muutaman erikokoisen Pom Pomin. Tässä ohjetta näihin helppoihin koristeisiin.
Leikkaa silkkipaperista samankokoisia paloja. Itse leikkasin aina 8-10 palaa ja tämän ison Pom Pomin koko oli suunnilleen 20 cm x 15 cm. Tein myös pienempiä Pom Pomeja leikaten aina silmämääräsesti silkkipaperista paloja. Kannattaa vaan kokeilla, näissä on vaikea epäonnistua.Taittele silkkipaperit haitarimaisesti. Leikkaa myös molemmat päädyt pyöreiksi.Sido naru tai nauha keskelle. Naru toimii ripustusnaruna joten kannattaa leikata sen mukaisesti, kuinka pitkän ripustusnarun tarvitsee.Ala avaamaan silkkipaperia yksi kerrallaan varovaisesti repimällä molemmista päistä ja molemmilta puolilta. Pikkuhiljaa Pom Pom saa pallomaisen muodon. Asettele ja muotoile lopussa silkkipaperit siististi niin, että paperit eivät ole rytyssä ja pallossa ei ole rakoja. Söpö ja helppo koriste on valmis!

7 kommenttia

 1. IHANIA! Mä teen Leon huoneeseen heti ku saan aikaa jostain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookkin söpöjä! ;) Kun aloin tekee noita, teki mieli vaan tehdä lisää koko ajan kaikkia eri kokoja ja värejä. Näitähän voi ripustella vaikka minne tahansa keksii ripustaa :D

   Poista
 2. Tuntuu, että noista on tullut nyt jonkinlainen hitti. Noita pom pomeja tntuu olevan joka paikassa. Ymmärrän toki, ovathan ne hauskan näköisiä. Olen myös miettinyt, että ne olisivat hauskan näköisiä lastenhuoneessa, kun sellainen tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kyllä joka puolella mutta ne sopii niin moneen onneks ;) musta on ihanaa väkertää kaikkea söpöä kun on kerranki hyvä syy :)

   Poista