Sisällön tarjoaa Blogger.

Pääsiäinen ja täysiaikainen vauva


Meidän vauvasta tuli torstaina jo täysiaikainen. Nyt on sellainen olo, että koska tämä "raja" on ylitetty, oon valmis ottamaan vauvan vastaan. Mitä tässä enää odottamaan, kun vauva on jo hyvänkokoinen ja meilläkin täällä kaikki valmiina. Nojoo, onhan se kuitenkin vauvalle parempi kasvattaa ja valmistaa itseään vielä vähän aikaa.

Viime viikolla jaksoin vielä käydä pulikoimassa. Tästä viikosta eteenpäin urheilut saa jäädä kävelyasteelle, jottei rasitusta tule liikaa. Ihanaa, että kevät selvästi tekee tuloaan. Laitettiin terassikalusteetkin eilen paikoilleen ja ajattelin istuskella kaikessa rauhassa terassilla auringossa. Me saatiin myös Lilyn kanssa ihana neljäkuukautinen vauva meille kylään. Lily on nähnyt vauvan jo aiemmin, mutta silloin oltiin heidän luona kylässä. Innostus ja kiinnostus oli vauvaa kohtaan aluksi kova mutta hienosti Lily lopulta rauhottui ja haisteli rauhallisesti. Kun Lily on oikein innostunut jostain, kaikki käskyt menee kuin kuuroille korville. Mutta enpä usko että Lily jaksaa jatkuvasti häärätä sitten meidän vauvan ympärillä, kunhan tottuu että vauva tosiaan jää tänne asumaan.

Meidän pääsiäinen ei ole ollut kummoisempi. Muutaman koristeen olen laittanut ja hakenut pajunoksia maljakkoon sekä syönyt jonkun verran munia. Ollaan otettu aika rauhassa ja tehty muutamia viimeisiä ostoksia ja valmisteluja vauvaa varten. Kaikki tarpeellinen on nyt valmiina, vaatteet pestynä, sairaalakassi pakattuna, pinnis ja turvakaukalo valmiina. Sit vaan menoksi! Vauvanhuonekin sai maton ja nojatuolin vihdoin.

Ehdin myös käydä kurkkaamassa Jorvissa tarkastamassa verenpaineita. Paineet oli sairaalan laitteilla paljon paremmat kuin neuvolassa ja kotona, joten ei tässä mitään hätää. Lääkäri arvioi ultralla vauvan kooksi tällä hetkellä 2700 grammaa. Pikkuinen, mutta normaalinkokoinen näille viikoille. :) Jorvissa käynti oli meille jotenkin hitti persuksiin vai miten sen sanoisi. :D Sinne kun tuli niitä, joilla synnytys oli jo alkanut ja pariskunnista näki sen jännityksen läpi. Tajuttiin, että kohtahan me ollaan siellä tekemässä samaa. Ja niin kummaa kun se onkin, mä odotan sitä että synnytys alkaisi ja pääsen kohtaamaan sen kaiken. En tiedä miten tuun sen kivun kestämään mutta mä odotan sitä. Koska sitten ei mene enää kauaa kun nähdään meidän rakkain pieni 💕10 kommenttia

 1. Niin jännää <3 onneks mun työharkat loppuu kohta ni pääsen shoppailee prinsessajuttui ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, voi sua höpsöä :) onneks loppuu ni voidaan tavata arkisin ja Leo voi opettaa vauvaa ;)

   Poista
 2. Eii vitsit oikeesti. Niin lähellä jo loppuhuipennusta 😊 jännää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpää sanos muuta! On tää jännää aikaa, niin odottava mut toisaalta rauhallinen fiilis tääl meil molemmilla ;)

   Poista
 3. Kun meiän vauvasta tuli täysiaikainen mulle tuli viimein kunnolla se: Tuu jo ulos-vaihe. Silloin sain viimein myös sen viimeisen buustin laittaa kaiken täysin valmiiksi. Sen jälkeen homma olikin armotonta odottelua. Hepatoosi epäily taisi silloin olla jo olemassa ja kyllä sitä synnytystä odotti. Mä odotin jopa niin kovasti etten ehtinyt juurikaan jännittää. Mulle se oli hirmu selvää koko ajan. Mutta tsemppiä viimeisiin viikkoihin. Kyllä ne sitten lopulta nopeasti menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep mäkin pistin nyt pääsiäisenä kaikki valmiiksi, jotenkin toi täysiaikaisuus ja Jorvissa käynti pisti muhun liikettä. En halua enää miettiä niitä tekemättömiä asioita :) Nyt elän päivä kerrallaan enkä oikeestaan stressaa sitä vaikka menisikin yli lasketun ajan. Tai vaikka syntyisi tällä viikolla. Tietämättömyys tässä on se jännin asia mutta koen että oon nyt valmis ottaa vauvan vastaan any time ;)

   Poista
 4. Voi että, elätte jänniä hetkiä! <3 Kiva blogi sinulla, liityin seuraajaksi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, pitää vierailla sunkin blogissa! :) Täällä joo vähän jännät hetket, vaikka toisaalta ei oikein osata edes jännittää. Ihmetellään ja jännitetään tilannetta sitten synnärillä :D

   Poista