Sisällön tarjoaa Blogger.

Keitä me ollaan?


Ajattelin kirjottaa pienimuotoisen esittelyn meidän perheestä, sillä en ole sellaista sitten blogin alkuaikojen jälkeen tehnyt ja tänne on löytänyt mukavasti lisää ihmisiä. Aloitin bloggaamisen aikoinaan, koska halusin jonkun paikan jossa jakaa ottamiani kuvia. Niiden pohjalta sitten väsäsin postaukset ja näin päin se usein edelleen menee. Asuimme silloin pienessä 40 neliön omakotitalossa, joka muistutti enemmänkin vapaa-ajan mökkiä ja siitä blogin nimikin juurtuu. Nyt tohon on tullut noin 70 neliötä lisää mutta en keksi parempaakaan nimeä, joten jatketaan tällä.

Oon täällä aina välillä maininnut, että meiltä löytyy talosta kaksi kulttuuria, Suomi ja Hollanti. Avomiekkoseni tapasin Hollannissa yli 6 vuotta sitten ollessani siellä au pairina. En siis miehen luona (vaikka siellä vietinkin kaiken vapaa-ajan), vaan kolmilapsisessa perheessä. Siitä asti on pidetty yhtä eikä olla koskaan pidetty etäsuhdetta vaihtoehtona. Niinpä muutettiin puolen vuoden seurustelun jälkeen yhteen. Asuttiin yksi syksy Hollannissa ja sinä aikana hain Amk-paikkaa Suomesta, sain sen ja sitten muutettiin tänne.

Joku testas salaa vauvan unipesää, kröhöm väärä paikka!


Mies sai onneksi heti töitä täältä Suomesta, joten ei tarvinnut jäädä murehtimaan toimeentuloa ja tekemisen puutetta. Mä aloitin koulun ja koitettiin tottua Suomessa asumiseen. Oltiin asuttu muutama vuosi Suomessa ja mies oli aina välillä maininnut haluavansa oman koiran. Hänellä on perheessä ollut aina koira, joten se tuntui luontevalta hänelle. Mulla tai mun läheisillä ei ole koskaan ollut koiraa ja vähän emmin asiaa. Kuitenkin pikku hiljaa aloin lämpenemään ajatukselle ja lopulta iskikin kamala pentukuume. Päädyttiin beagleen, sillä oltiin nähty Hollannin kesäasunnon naapurissa söpö ja rauhallinen beagle. Rotu tuntui meille sopivalta ja sitähän se sitten olikin. Ihan meidän näköinen koira. 2014 keväällä saimmekin sellaisen pienenpienen lämpimän palleron, joka Lilyksi nimettiin, hakea kotiin. ♡ Voi sitä aikaa!

Samoihin aikoihin valmistuin Amkista ja aloitin työt yhdessä tilintarkastusfirmassa. Loppuvuodesta alettiin etsimään omistusasuntoa ja 2015 alkuvuodesta se löytyi pääkaupunkiseudun laidalta. Täältä saatiin se mitä haluttiin, tilava omakotitalo, iso ja avara tontti ja miehelle autotalli (kyllä, se oli tärkeä kriteeri!! :D). Ensin piti vaan tehdä aika mittava remppa. Talon yleiskunto oli hyvä mutta sisäpinnat vaati uudistamista. Koko kesä meni enemmän tai vähemmän remontoidessa ja syksyllä jatkettiin hommia vähän rauhallisemmalla tahdilla.


Elokuussa raskaustesti näytti plussaa ja alkoi elämämme jännittävin aika. Tuntui ihmeelliseltä, että jotain täysin meistä kahdesta veistettyä oli tulossa. Mietittiin, miltähän se "veistos" tulisi näyttämään. Aika meni nopeesti, ja vielä ennen vauvan syntymää mies teki kodinhoitohuoneen remontin, joka tuli kyllä tarpeeseen. Huhtikuun 7. päivä syntyi tämä maailman kaunein prinsessa, joka teki meistä pienen perheen. Nyt on kulunut 7 viikkoa tytön syntymästä ja edelleen ihmetellään, että ollaan saatu kaunis pieni ihminen aikaiseksi. Se on vaan jotain käsittämätöntä. Rakkaus tytärtämme kohtaan kasvaa päivä päivältä. Tällä hetkellä en voisi olla onnellisempi meidän pienestä perheestä.


Huomenna juhlitaan tyttäremme syntymää ja julkistetaan nimi tytön nimiäisjuhlissa. Palailen juhlien jälkeen. :)

PS. Anteeksi osittain siirappinen teksti, ei täälläkään elämä ole mitään ruusuilla tanssimista. Nyt kaikki on vaan just hyvin. ♡8 kommenttia

 1. Kiva kuulla vähän minkämoista porukkaa sieltä löytyy!
  Voi pikku lily on tossa kuvassa nii että mä olen se tän perheen vauva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Lily on kyllä edelleen vauva ja luulee itteään pieneksi vaikka on jo 2v. Kai se on ikuisesti isännän vauva ;D

   Poista
 2. Kiva postaus ja kauniita kuvia.
  Osallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa. Näkyy vähän myöhemmin kommentti osiossa.
  Hyvää sunnuntaita sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Pitää käydä kurkkaamassa sielläpäin!

   Poista