Sisällön tarjoaa Blogger.

Kutsukortit nimiäisiin


Nyt kun kaikki kutsutut on varmasti saaneet kutsun, voin tännekin paljastaa miltä meidän nimiäiskutsut näytti. Kannessa on mun ottama kuva tytöstä nukkumassa unipesässä. Äitini muokkasi kuvasta seepian ja teki sen korttiin sopivaksi sekä printtasi kortit töissä. Kanteen hankin valmiita kutsu-tarroja. Sisälle etsin söpön runon, joka nyt ei nimenantoon varsinaisesti mitenkään liity. Toiselle puolelle liimasin kultaista koristepaperia ja päälle valkoisen paperin, jossa oli kutsuteksti.

Meillä on nimiäiset viikon päästä ja suunnitelmat, koristelut ja tarjottavat on aika lailla mietitty valmiiksi. Kerrankin oon jossain ollut ajoissa liikenteessä. Vaikka oonkin varma että ens viikolla tulee kiire ja perjantaina ja lauantaina oon hiki hatussa. Juhlat pidetään meillä kotona ja niistä tulee hyvin vapaamuotoiset ja rennot. Kahvia, kakkua ja pieni ohjelmanumero nimen paljastamista varten. Pitää muistaa ottaa kuvia paljon muistoksi, voisinkin tehdä jonkun "kuvauspisteen", jotta saataisiin hyvät kuvat vieraista ja vauvasta.

Vieraita tulee vaan mun läheisimmät sukulaiset ja pari ystävää mukaan lukien lapsen tulevat kummit. Miehen puolen sukulaisia Hollannista ei tule juhliin. Toki oltaisiin sieltäkin vieraita kutsuttu, mutta mies koki sen tarpeettomaksi. Siellä nimiäiset ja ristiäiset on ihan vieraita juhlia ja nimi kerrotaan aina lapsen syntyessä, mikä taitaa olla monessa muussakin maassa tapana. Ollaankin saatu sieltäpäin kyselyitä lapsen nimeen liittyen ja he ihmettelevät, miksi tällaiset juhlat pidetään. Musta on ihanaa, että vaikka tyttö ei itse tajua juhlista mitään, voi hän isona katsoa kuvia juhlista. Samallahan tässä juhlitaan vauvan syntymää ja sitä, että vauva on terveenä saatu maailmaan. :)

Mun mielestä kutsukorteista tuli ihanat ja meidännäköiset. Mikä on kauniimpaa kuin nukkuva vauva. ♡ Seepia tai mustavalkokuva sopii mielestäni parhaiten tällaiseen kutsuun. Mitäs tykkäätte ja millaisia kortteja teillä on ollut vai lähteekö kutsut nykyään sähköpostin/somen kautta?


6 kommenttia

 1. Voi miten yli-ihana kuva! Siis onko oikeesti mitää sulosempaa ku nukkuva vauva!? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) sanos muuta, sitä vois tuijottaa vaikka kuin kauan!

   Poista
 2. Kaunis kutsu. Seepian sävyiset kuvat on kauniita ja tunnelmallisia. Me lähetettiin ihan oikeat kutsut etanapostilla. Jotenkin ristiäiset/nimiäiset on sen luontoinen juhla, että minusta oikea kutsu kuuluu asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mustakin ihan paperinen kutsu kuuluu asiaan. Ja on kiva, että samalla vieraat saa itselleen kuvan vauvasta muistoksi juhlasta. Tietty vois myös kiitoskortit lähettää mutta niitä en varmaan ala enää tekemään.

   Poista