Sisällön tarjoaa Blogger.

Bebestyle: Pastellivärejä

Koska mä rakastan valokuvata tota meidän tyttöä, niin ajattelin kuvata teille aina välillä meidän beben tyyliä. Onhan se kiva sitten vaikka vuoden päästä katsoa, miten beben (tai siis äidin) tyyli on muuttunut ja miten bebe on kasvanut. Joku joskus sanoi, että lastenvaatteita on ihana ostaa ja niihin helposti hurahtaa. Aijaa, niin vai? No todellakin. Oikeesti siitä saa jotain kummallista mielihyvää, kun shoppailee omalle pikku prinsessalle. Eipä tee kauheesti mieli shoppailla itselle mitään.

Eilen käytiin Natalien kanssa pihapiknikillä serkkuni luona, jonka jälkeen tyttö pääsi ekaa kertaa äidin ja mummin kanssa käymään kampaajalla. Pitäähän sitä pienestä pitäen oppia huolehtimaan kauneudesta, eikö? ;) Tänään taas piknikkeiltiin omalla pihalla kaverin ja hänen puolivuotiaan tyttären kanssa. Alla Natalien kesäasua eiliseltä ja tältä päivältä. Neiti muuten on todella kuumaverinen, ettei paljon lämpimiä vaatteita tarvitse hänelle pukea. Kuvissa vilahtaa myös ByPinjan imetyskoru, jonka otin kuvaan kun värit sopi niin hyvin neidin asuun. Natalie on tykännyt ottaa kaulakorustani kiinni usein imettäessä ja sylissä ollessa, joten imetyskoru ja sen pehmeät silikonihelmet on osottautuneet paremmaksi räplättäväksi.

Bodymekko: Kappahl, Shortsit H&M
Mulla ei ole mitään tiettyä tyyliä tällä hetkellä, mitä haluan Natalielle pukea. Lähinnä puen ja ostan hänelle vaatteita, jotka miellyttävät silmää ja ovat hyvälaatuisia ja hyvää materiaalia. Ostan vaatteita kirppareilta, nettikirppareilta sekä uutena vaateliikkeistä ja netistä. Raskausaikana ostin suurimman osan vaatteista kirppareilta, mutta nyt kun vauva on tullut maailmaan, tekeekin mieli kierrellä kauppoja ja ostaa vaatteita uutena. Asiaan auttais varmaan se, ettei kiertelisi siellä kaupoilla ja hypistelisi kaikkia ihania kesäröyhelöitä. Mies muuten nauraa mulle, kun aina kaupoilla ollessa kuulemma kosketan jokaista vaatetta, käännän päätä puolelta toiselle, katson hintalappua ja saatan vielä mumista jotain tyyliin "tää on ihana". En mä oo kyllä tollasta käytöstä huomannut. :D Tunnistaako joku muukin itsensä tällasesta?

Pastellin vaaleanpunainen ja keltainen on musta ihana kesäinen yhdistelmä. Muutkin pastellivärit on mun mielestä syötävän suloisia ja niitä on kiva yhdistellä. Tykkääkö joku muukin pastelliväreistä?Ei kommentteja