Sisällön tarjoaa Blogger.

Blogimaailmaan jää koukkuun

Mä hoksasin blogit ja niiden kiinnostavuuden muistaakseni muutama vuosi sitten. Aloitin seuraamaan yhtä blogia, mutta pikku hiljaa löysin lisää mielenkiintoista luettavaa. Jos blogi oli mielenkiintoinen, luin aina läpi kaikki blogin postaukset alusta alkaen. Blogien seuraaminen "lähti lapasesta" viimeistään silloin, kun puhelimiin tuli hyvä netti, sovellukset ja Bloglovin'. Yhtäkkiä seurasin jo kymmeniä lifestyle-, perhe- ja sisustusblogeja. Varsinkin perheblogeja oli kiva seurata, mikä ei kyllä yhtään ehkäissyt vauvakuumetta. Nopeasti jäin koukkuun blogeihin.

Ajatus omasta blogista alkoi kiinnostamaan. Ostin järjestelmäkameran pari vuotta sitten ja innostuin kuvaamisesta. Aloin kaivata jotain paikkaa, jossa voin jakaa kuvani. Päätin perustaa blogin eikä mennyt kauaa kun huomasin, miten kivaa on väsätä postauksia jonkun aihealueen ympärille. Vaikken kirjoittanut kovin henkilökohtaisista asioista, oli bloggaus todella terapeuttista. Siitä sai myös fiiliksen, että oli saanut jotain aikaan. Valmistuin koulusta keväällä 2014 ja sen jälkeen oli kiva jatkaa kirjoittamista bloggaamisen muodossa. Taisin siis työn ohessa kaivata jotain vapaamuotoista, rentoa ja luovaa puuhaa.

Viime syksynä tulin raskaaksi ja pohdin pitkälle syksyyn, haluanko ja jaksanko jatkaa bloggaamista. Innostus tuli kuitenkin takaisin ja oli helppo ja kiva kirjoittaa raskaudesta, vauvanvaatteista ja muista hankinnoista ja esimerkiksi vauvan huoneen sisustuksesta. Vauva syntyi ja huomasin, että blogin kirjoittamisesta oli tullut yllättävän tärkeäkin asia. Siitä oli tullut harrastus, johon oli kiva uppoutua pitkillä imetysmaratoneilla ja iltaisin vauvan mentyä nukkumaan. Kamera oli ja on edelleen joka päivä kädessä kun on niin kiva linssilude, jota kuvata. ;)

Jotkut varmaan jo huomasivat sivulla olevan Kaksplussan palkin. Pääsin siis mukaan Kaksplussan blogiverkostoon kirjoittelemaan huikeiden blogien sekaan. Jos haluat kuulla meistä lisää, kirjoitin vähän aikaa sitten esittelypostauksen, jonka voit lukea täältä.

Tämän postauksen kuvat on suunnilleen aikajärjestyksessä blogin alkuajoilta tähän päivään. Paljon on viime vuosien aikana tapahtunut; ollaan matkusteltu Malesian Langkawilla ja Kreikassa, saatu kotiimme ihana Lily-beagle, ostettu omakotitalo ja tehty siellä iso remppa ja viimeisimpänä saatu elämäämme suurin rakkaus, Natalie-tytär. ❤ Toivottavasti viihdytte mun höpötysten seurassa! :)


10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitti, porukka vaikuttaa kyllä tosi kivalta :)

   Poista
 2. Jee niin ihanaa että lähdit meiän joukkoon! :)

  Toi on muuten niin totta, että onhan tää blogimaailma ihan älyttömän koukuttava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Se vie kyllä mennessään ja kun nykyään on niin paljon hyviä blogeja et uutta lukemista löytyy koko ajan!

   Poista
 3. Oi vau, kuulut Kaksplussaan! :) Onnea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tällä viikolla pääsin sinne mukaan, kiitti :)

   Poista
 4. Totta. Bloggaamiseen jää totaallisen koukkuun. :) Onneksi olkoon Kaksplussaan pääsemisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Jep sitä ei voi lopettaa tosta noin vaan. Jos pitää pidempää taukoa niin alkaa taas jossain vaiheessa kaivata bloggaamista ;)

   Poista