Sisällön tarjoaa Blogger.

Juhannus


Juhannusta on puitu jo kaikissa blogeissa, ja minä mattimyöhäsenä haluan vielä jakaa teille muutaman kuvan meidän jussista. Me vietettiin juhannus mökillä vanhempieni ja kummitätini sekä -setäni kanssa. Natalie oli ensimmäistä kertaa poissa kotoa myös yön meidän kanssa ja hyvin meni. Perjantaina ja lauantaina maistu hyvin myös muutaman tunnin päikkärit, mitä kotona ei oo vähään aikaan tapahtunut. Mökillähän kuuluukin levätä ja tyttö on tainnut sen hyvin tajuta.

Meidän juhannus piti sisällään:

★ Hyvää ruokaa: Savustettua lohta, uusia perunoita, pulled pork -hampurilaisia, makkaraa, lihiksiä nuotiolettuja ja pavlovaa
★ Saunomista (ekaa kertaa synnytyksen jälkeen ja ai että se rentoutti)
★ Lasi skumppaa ja pari kylmää siideriä
★ Vanhoja suomalaisia hittejä iltanuotiolla
★ Natalien hymyilyä, höpinää ja sylittelyä

Tänä vuonna ei menty rantaan katsomaan kokkoa, kun luultiin ettei sitä kukaan kokoa ja sytytä. Me nimittäin ollaan usein oltu mukana kokoamassa kokkoa. Seuraavana päivänä huomattiin, että olihan joku sytyttänyt kokon koska se kyti vielä.

Jostain syystä päivät on taas hurahtaneet vauhdilla. Eilen kärsin migreenistä eikä huvittanut tai jaksanut tehdä mitään. Nukuin Natalien kanssa päikkäreitä sängyssä ja koomailin. Eilen oli sellainen päivä, ettei mikään ollut hyvin. Onneksi tänään oli parempi päivä. Miehellä alkaa tämän viikon jälkeen loma ja siitä oon erityisen iloinen.

PS. Kaksplussalle ja meille bloggareille olisi tärkeää saada lisätietoa lukijoidemme kiinnostuksen kohteista, jotta osaamme kohdentaa teille osuvampaa mainontaa. Siksi pyytäisin teitä täyttämään tämän pikaisen kyselyn. Kiitos jo etukäteen!


4 kommenttia

 1. Et ole ainoa Matti Myöhäinen. Minun juhannuspostaukseni on vasta tuloillaan, koska kamera jäi jatkamaan lomaa maalle juhannuskuvien kanssa. 😁 Hups. Ihania, kesäisen suomalaisia juhannuskuvia. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa kamera on sit hyvin lomaillu 😀 kiitti ☺

   Poista
 2. Ihana kesämimmi teillä :) Meillä juhannus jatkuu vielä! :D On vähän venähtänyt pitkäksi ja huomenna vasta pitäisi suunnata takaisin kaupunkiin :I On irtaantumisvaikeuksia mökkielämästä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) No hyvää pitkittynyttä juhannusta teille! 😀 Mökkeily rentouttaa kivasti (kun ei oo niitä perus kotitöitä tehtävänä) mut sit onkin kiva mennä taas takas kotiin!

   Poista