Sisällön tarjoaa Blogger.

Matkakuumetta

Warning: Tää postaus saattaa aiheuttaa järisyttävän matkakuumeen. Sellainen ainakin mulla on kun oon selannut kaikkia meidän ihania matkakuvia läpi.

Zakynthos, shipwreck beach
Lefkas
Thassos

Zakynthos, Caretta Caretta
Korfu
Lefkas, Porto Katsiki
Zakynthos ja toi vene <3
Zakynthos, Shipwreck beach
Karpathos
Karpathos
Mä niin rakastan matkustamista! Meillä on ollut miehen kanssa tapana lähteä joka kesä viikon reissuun ulkomaille. Ja tähän mennessä ollaan päädytty aina Kreikkaan, jollekin kauniille saarelle. Tähän mennessä ollaan käyty Lefkaksella pari kertaa, Zakynthoksella, Korfulla ja Thassoksella. Mä oon käynyt Kreikassa jo monta kertaa lapsena, joten paikka on mulle erittäin tuttu. Joka kesä ollaan miehen kanssa katseltu matkoja ympäri Eurooppaa, mutta aina se Kreikka, ihana ruoka (esim. pita gyros ja kreikkalainen salaatti ♡) ja kristallinkirkkaat vedet vetää meitä puoleensa.

Ja tadaa, tänäkin kesänä päästään kesän lopussa matkaan, kun pistettin äitini kanssa töpinäksi ja etsittiin meille sopiva matka. Kohteena on Karpathos, joka on meille kaikille vielä tuntematon. Kaksi viimeistä kollaasia on Karpathokselta (kuvat täältä), joten ei näytä maisemat yhtään huonoilta. Mukaan tulee Natalien isovanhemmat, joten mekin tullaan saamaan vähän kahdenkeskistä aikaa. Skootterilla paratiisirannalle tiemme käy.

Mullahan on tapana ottaa Google earth esiin ja katsella sieltä kuvia rannoista ennen kuin päätän mihin haluan matkustaa. Kreikasta löytyy niin kauniita paratiisirantoja, mutta myös paljon "perusrantoja" ja haluan ehdottomasti päästä sinne paratiisirannan kristallinkirkkaaseen siniseen veteen pulikoimaan. Karpathos vaikuttaa siis sopivan tähän mun kriteeriin. Hotellimme on Karpathoksen pääkaupungissa ja läheltä löytyy pitkä hiekkaranta. Paratiisirantoja löytyy kun lähtee pohjoiseen päin ja etäisyys ei näyttänyt kovin pitkältä matkata skootterilla. Mehän ollaan totuttu ajelemaan pitkiä matkoja ympäri Kreikan saaria mutta nyt kun on tyttö mukana ei viitsisi kauhean kauas matkata. Muutama tunti kahdestaan rannalla kera kylmän drinkin tekee varmasti hyvää. ♡

Ja nyt kun oon käyny vanhoja matkakuvia läpi, on matkakuume tsiljoona kertaa suurempi. No tuliko matkakuume? Ja onko muilla ulkomaanmatkaa suunnitelmissa kesälle?



11 kommenttia

 1. Mulla on kanssa matkakuume, reilun kuukauden pitäisi vielä jaksaa odottaa niin päästään häämatkalle :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi häämatkalle, ihanaa ♡ kuukaus menee nopeesti ;)

   Poista
 2. Ihanan näköstä! Kyllä kelpais!
  Harmi että kesä menee töissä mut jos sitä vaikka syksyllä johonki lähtis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) syksyllä on hyvä lähtee nii ehkä auttaa jaksamaan sen tulevan kaamoksen :/

   Poista
 3. Onpa ihania kuvia, tuonne olisi kyllä kiva joskus mennä! =) Tällä hetkellä mulla ei ole matkakuumetta, mutta varmaan johtuu siitä, että on ollut täälläkin aurinkoa ja voinut olla paljon ulkona. Lisäksi mulla on paljon juttuja joita haluaisin kesällä ehtiä täällä Suomessa tekemään. Meillä on kyllä pieni matka tiedossa loppukuusta jolloin mennään Puolaa kiertämään perheen kanssa. Kesäisin sielläkin on tosi kauniita paikkoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kannattaa ehottomasti mennä Kreikkaan, siellä on miljoona kivaa paikkaa! Mullakaan ei ollu matkakuumetta, mut heti kun matka oli varattu ja tein tätä postausta niin nyt en malta enää odottaa :D Puola kuulostaa hyvältä, en oo koskaan käyny mut melkeenpä mikä vaan maa on kesällä kaunis :)

   Poista
 4. Oih ihanaa!! :) mulla on ikuinen matkakuume. Meilläkin olis yks Kreikan matka tiedossa mutta ei varmaan päästä lähtemään kun on tuo koiruus kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mullakin, ei se mihkään lähe :D eikö kukaan ottais Pabloa hoitoon? :)

   Poista
  2. No varmasti ottaisi mutta kun ei viitti kenenkään juhannuksen suunnitelmia pilata kun viehän toi pentu aika paljon hoitajan energiaa :D

   Poista
  3. No varmasti ottaisi mutta kun ei viitti kenenkään juhannuksen suunnitelmia pilata kun viehän toi pentu aika paljon hoitajan energiaa :D

   Poista
  4. Nii joo se olis sit juhannus. Mut kannattaahan sitä kysyä, ja nukkuuhan se kans paljon :)

   Poista