Sisällön tarjoaa Blogger.

Natalie 2 kuukautta ❤Meidän kulta täytti tiistaina jo 2 kuukautta. Ei kyllä yhtään tunnu että hän on jo kaksi kuukautta ollut meidän elämässä. Vastahan hän syntyi mutta tuntuu että hän on aina ollut täällä. Hänestä on tullut ihana, luonnettaan näyttävä tyttö. Kuvat on otettu touko- ja kesäkuun aikana. Vielä pitäis ottaa vähän hienommat 2-kuukautiskuvat.

Mitäs kaikkea se meidän Natalie osaakin jo...

❥ Kannattelee päätä melkein täysin itse.

❥ Hymyilee päivittäin. Jos poskista kutittaa niin alkaa hymyilyttää. 

❥ On löytänyt kätensä. Yksi päivä röyhtäyttäessä kuului maiskutusta, ja niin ne kädet oli löytänyt suuhun.

❥ Potkii hirveellä voimalla. Välillä heiluu kädet ja jalat sellasta vauhtia samaan aikaan että lähelle ei kannata mennä. :D

❥ Juttelee kaikenlaista. "Hää" ja "höö" on erittäin suosittuja sanoja ja uusia äännähdyksiä tulee jatkuvasti.

❥ Tunnistaa selvästi äidin äänen. Kun äiti alkaa juttelemaan, pienen pää kääntyy äitiä päin. Hän selvästi seuraa myös isin puuhia. Ihanaa 

❥ Ihmettelee maailmaa suurilla silmillä.

❥ Tekee hassuja ilmeitä. Ensin hymyillään ja sitten yhtäkkiä suu onkin ihan väärtepäin mutrulla. Voi höpönassu.

❥ Kasvaa hurjaa vauhtia täysimetyksellä. Tästä äiti on hyvin iloinen mutta oivoi kun mulla ei ole enää sitä vastasyntynyttä mini-ihmistä. Ne pienimmät vaatteet jää pieniksi ja niin vaan yhtäkkiä huomaan että isompaan kokoon on siirryttävä, nyyh. Vaikka onhan se yhtä ihanaa nähdä miten tyttö kasvaa ja oppii uutta!

❥ Tykkää hengailla sitterissä ja katsella punaista perhosta ja apinaa. Myös käsiä ja jalkoja jumpataan hurjaa vauhtia sitterissä.

❥ Tykkää myös loikoilla leikkimatolla ja katsella siellä roikkuvia leluja ja peiliä, erityisesti peilailu on mielenkiintoista.

❥ Ja mikä parasta, heti 2 kuukautta täytettyään on Natalie nukkunut jopa 7,5 h putkeen. Äiti kiittää ja kumartaa ja toivoo, että tämä rytmi jatkuisi pitkään!

Mitähän muuta, ei tässä varmaan ole puoliakaan. Niin paljon on opittu ja kasvettu enkä toisaalta malta odottaa millainen luonne sieltä paljastuu. Niin ihana ja rakas tytöntyllerö hän on. 

Löytyykö sieltä muita ihania pikkuisia tai vähän isompia, jotka kasvaa hurjaa vauhtia? :)9 kommenttia

 1. Meillä kauhistellaan sitä, että meidän tyttö täyttää pian puoli vuotta! Ihan kamalaa. :) Tämä äiti on joutunut jo aikaa sitten toteamaan, että meillä ei ole enää sitä vastasyntynyttä, vaan vauva, joka oppii koko ajan uutta ja lähtee varmaan pian ihan oikeasti liikkeelle. Yritys on ainakin kova ja viisarina pyöritään jo kovasti lattialla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääks osaanpa vaan kuvitella minkä "kriisin" saan kun puol vuotta tulee täyteen. Se on jonkunlainen herätys ettei ole enää sitä pientä vastasyntynyttä :/ kohta sä joudut juokseen siel perässä kun ponkasee liikkeelle ;)

   Poista
 2. Voi onko se jo 2kk!?❤️ Voi kun tää aika menee nopsaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Mun pieni ei oo enää niin pieni, yhyy. Tossa se hymyilee ja tekee hassuja ilmeitä ihan ku isot tytöt :)

   Poista
 3. Eiii aika menee niin nopsaa! Pitää nähdä ennen kuin Natalie on jo kasvanut liikaa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-i! Sovitaan vaan päivä niin nähään. Ei se enää kauaa oo ihan pikkunen :(

   Poista
 4. Kuinka suloinen tyttö, ja kaunis nimi!<3 Meillä on tyttö nyt 5,5vk, vaikka lasketut ajat taisi meillä olla suunnilleen samoihin aikoihin. Mulla vaan meni 10pvä yli la:n. Voi kunpa meidänkin tyttö viihtyis edes hetken muuta kuin sylissä! Ja nukkuis noin hyvin! No kaikki lapset on yksilöitä, ja ihania sellaisia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♡ oi 5,5 vk kuulostaa niin vähältä, Natalie on huomenna jo 10 viikkoa vanha vaikka edelleen ajattelen häntä vastasyntyneenä pienenä :D Tosiaan kaikki vauvat on yksilöitä ja tää hyvin nukkuminen on varmasti vaan vaihe jota ikävöin jossain vaiheessa. Uskon että joku aamu säkin huomaat että katos kello on 6 ja vauva nukkunut koko yön ;)

   Poista