Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuvia Hollannin-reissultaTässä vielä kuvapläjäys Hollannista. Kaikki kukkakuvat on miehen äidin puutarhasta, joka oli täynnä ihania erilaisia kukkia, yrttejä, herneitä, tomaatteja ja kaikkea muuta syötäväksi kelpaavaa. Iski kyllä kateus, voi kun itekin opettelis puutarhuroimaan. Laittaisin kaikkia ihania istutuksia ja kauniita kukkia ympäri pihaa.

Hollannissa on ollut huono ja sateinen alkukesä, mutta me onneksi saatiin ihan hyvät kelit. Yksi päivä käytiin kaupan kautta ostamassa picnic-ruokaa ja hengailtiin pari tuntia rannalla. Natalie nukkui rattaissa ensin ja herättyään päästiinkin rantaimettämään. Ei saatu kummaksuvia katseita kun lähistöllä ei ollut ihmisiä. Mulla ei ole muuten hajuakaan, miten Hollannissa suhtaudutaan julki-imetykseen. Toisaalta sillä ei ole mitään väliä, itse ainakin pidän asiaa niin luonnollisena asiana. Muuten, bikineissä on mielettömän helppo imettää!

Käytiin tietty myös shoppailemassa. Pitäähän mun aina Hollannissa käydessä tehdä ainakin yksi Primark-reissu. Löysin Natalielle ja myös itselleni edullisesti vaatteita. Hollannissa on kiva kierrellä kaupunkien keskustoja varsinkin kesällä, kun kaikki kaupat, kahvilat ja ruokakaupat on katujen varsilla ja kadut on koristeltu kukilla ja talvisin jouluvaloilla. Täällä Suomessa taas kaikki löytyy yleensä yhdestä kauppakeskuksesta, mikä tosin talvella on tosi kiva. Tällä kertaa ei lähdetty Amsterdamin melskeeseen kiertelemään, sillä se olis ollut varmaan rattaiden ja vauvan kanssa aika haastavaa ja uuvuttavaa.

Syötiin myös pari kertaa grilliruokaa, maukkaat lihat suoraan lihakaupasta. Käytiin moikkaamassa Natalien isoisovanhempia, jotka olivat ihan haltioissaan tytöstä. Katsokaa nyt tota kuvaa Natalien ja isomummin käsistä. ♡


2 kommenttia

  1. en oo mikään matkustelija tyyppi, mut näiden sun kuvien perusteella hollanti vois olla ihan näkemisen arvoinen paikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kannattaa ehottomasti käydä jos on mahdollisuus, siellä on paljon kivoja paikkoja ympäri Hollantia :)

      Poista