Sisällön tarjoaa Blogger.

Terkut Hollannista

Terkut Hollannista puhelinkuvien kera! Täällä ollaan nautittu ihan kivoista kesäsistä keleistä. Niitä kuulemma ei paljon ole täällä Hollannissa ollut ja vettä on satanut kaamean paljon tänä kesänä, ihan tulvaksi asti. Meillä kävi siis hyvä tuuri, ettei olla saatu kun vain pari kuuroa viikon aikana ja sunnuntaina oli kunnon helle.

Menomatka tänne meni hyvin. Natalie nukahti koneeseen juuri kun kurvattiin kiitotielle. Hän nukkui jonkun aikaa ja oli hereillä loppulennon ajan. Tyttö oli selvästi väsynyt ja itku tuli jossain vaiheessa laskun aikana. En usko että korviin sattui kun itku loppui jo ennen laskeutumista. Lennoista ja matkustamisesta kirjoittelen myöhemmin kattavammin.

Me ollaan käyty shoppailemassa, kuten kuvista näkee. Primarkista löyty taas vaikka ja mitä halpaa ja kivaa vaatetta mulle ja Natalielle. Kaupassa sais kulumaan vaikka kuin monta tuntia, jos sen koluaisi kokonaan läpi, niin iso ja täynnä kaikkea kivaa se on. Primark on oikea naisten paratiisi! Ollaan myös käyty moikkaamassa Natalien isoisovanhempia, jotka olivat innoissaan tytöstä. Sunnuntaina käytiin rannalla, syötiin picnic-eväitä ja Natalie nukkui melkein koko ajan matkarattaissa. Chicco Liteway -sateenvarjorattaat on kyllä toimineet hyvin matkarattaina. Ne kääntyilee sutjakkaasti paikassa kuin paikassa ja selkänojan saa melkein vaakasuoraan makuuasentoon.

Mä oon saanut ahmittua Lars Keplerin Nukkumatti -kirjaa, joka vie mennessään. Kannattaa kokeilla Keplerin kirjoja, jos ne ei vielä ole tuttuja! Mä oon sellanen kirjojen lukija, että pääsen yleensä puoliväliin, jonka jälkeen kiinnostus usein lopahtaa ja lopetan lukemisen. No, Keplerin kirjoissa tätä ongelmaa ei ole ollut.

Meillä on ollut kiva loma täällä mutta ai että kun on mukava mennä kotiin. Musta tuntuu, että Natalie on ollut iltaisin levottomampi täällä kuin kotona. Eiköhän se oma koti ole vauvallekin se paras paikka. Nyt vaan äitiä vielä jänskättää, miten kotiinpaluulento sujuu. Onneks isukilla on vielä tää viikko lomaa niin voidaan rauhassa kotiutua ja jatkaa lomailua.


11 kommenttia

 1. Ihanan kuuloinen loma. Saispa itekkin vähän nauttia :) mutta toisaalta eipä ole ollut ilmoja mitä nauttia :D yritetään nähdä kun teidän lomailut loppuu ja palaatte arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo siel on vissiin ollut nyt huonompaa säätä. Eipä ainakaan haittaa toimistolla istua :) Ota Pablo kainaloon ja tulkaa seuraavana viikonloppuna kylään!

   Poista
  2. Ens viikonloppuna mennään kaverin mökille ja seuraava viikonloppu ollaan yksissä häissä. Mutta sen jälkeen sitten ellei joku arki-ilta sovi. Ollaan yhteyksissä siitä :)

   Poista
  3. Teil on taas menoa ja meininkiä ;) vois sopii vaik jonkun arki-illan!

   Poista
 2. Ihanaa että teitin loma on sujunut hyvissä merkeissä! Ja siis noi lastenvaatevalikoimat <333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa mut ah niin ihanaa olla kotona ♡ jotenki arvostaa viel enemmän kotia kun on vauva! Nyt ku mietin nii ostin ihan liian vähän lastenvaatteita, tai siltä tuntuu :D muttakun voiko niitä koskaan olla liikaa?!

   Poista
 3. Olinki kysymässä että no onko hyvä kirja kun näin sen tossa kuvassa, mutta vastaus tulikin jo. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojeep on taas niin mukaansatempaava kirja ja oon jo yli puolenvälin!! Tuun kohta teille kylään hakee seuraavan, voit varottaa äitiäs ;D

   Poista
 4. Oi että primarkissa ois kyllä kiva päästä käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa jos on mahdollisuus! Sieltä kyllä löytää koko perheelle jotain ja vähän liikaakin :D

   Poista
  2. Kannattaa jos on mahdollisuus! Sieltä kyllä löytää koko perheelle jotain ja vähän liikaakin :D

   Poista