Sisällön tarjoaa Blogger.

6,5 vuotta yhdessä6,5 vuotta sitten 19-vuotiaina halailtiin pihalla sanoen heipat viideksi päiväksi. Mä lähdin nimittäin Hollannista viiden päivän lomalle Suomeen au-pair-töiltäni. Taisi siinä muutama kyynel tirahtaa. Oltiinhan me ihastuttu toisiimme ihan hulluna. Siinä kuiskailtiin, että tämä taitaa jo olla seurustelua. Olimme tapailleet noin kahden kuukauden ajan. Niinpä "viralliseksi" seurustelun aloituspäiväksi meillä tuli 26.2.2010. Voi, kun oltiin nuoria ja ihastuneita ellei jopa rakastuneita tuolloin.Enpä olisi uskonut, että sattumalta tapaamastani miehestä tulisi avomieheni, paras kaverini sekä tyttäreni isä. (Nyt tähän kohtaan just iski pari roskaa silmään). Meidän tapaamisesta voin osittain kiittää mieheni kaveria sekä minun kaveria. Oltiin nimittäin ystäväni kanssa Hollannissa matkalla baariin, kun miehen kaveri pysäytti meidät ja kysyi, onko meillä tulta. Hän samalla kutsui meidät bileisiin. Mä vähän epäröin lähtemistä, mutta kaveri oli sitä mieltä, että mennään katsomaan ja lähdetään pois jos on yhtään epämiellyttävää seuraa. Niinpä me huolettomat tytöt lähdettiin mukaan. Näin jälkikäteen ajatellen, ei kovin järkevä veto lähteä tuntemattoman matkaan. Jep, oltiin nuoria ja seikkailunhaluisia.

Mutta tällä reissulla olikin joku tarkoitus, siellä nimittäin istui mies harmaassa kollaripuvussaan. Kyllä, muistan edelleen, mitkä vaatteet miehellä oli päällä ja ne taitaa edelleen löytyä hänen kaapista! No, siellähän oli varsinaiset bileet. Muutama jätkä sohvalla lipittää kaljaa, mies istuu mesen ääressä kollareissaan. Hän oli liikkeellä autolla joten siksi tais olla vähän rennommat vaatteet. Siinä sitten juteltiin, vaihettiin mesejä ja alettiin juttelemaan mesessä, ah, meseajat ❤ Ja siitä se siiten lähti eikä ole paluuta entiseen!Tänä päivänä taidetaan tuntea toisemme aika hyvin. Mä näen miehen silmistä, jos hän yrittää huijata. Mua ärsyttää kun hän kolistelee niin paljon. On ihanaa, kun hän täyttää kahvinkeittimen mulle valmiiksi lähtiessään töihin. Arvostan, että hän välittää siististä kodista. Hän on oikea monitoimimies ja korjaa melkeinpä mitä vain. Hän tietää, milloin mulla on nälkä. Taidan olla kiukkuinen kuin amppari, jos mulla on nälkä. Hän nauraa, kun höpötän huvikseni venäläisellä aksentilla. Hän inhoaa, jos jotkut mun tavarat lojuu pöydällä (ne siis vaan odottaa, että saan tehtyä niille jotain). Hän nauraa, kun en tiedä autoista mitään ja kyselen tyhmiä, itsestäänselviä juttuja. Hän nauraa ja matkii, kun teen jotain hyvin keskittyneesti kieli ulkona ja päätä sivulle käännellen. Kuulemma tiskaan aina käännellen päätä samalla, hmm.

Ei elämä toisen kanssa aina ole helppoa. Tulee niitä hetkiä, kun tekisin mieli pitää mykkäkoulua loppupäivä. Mutta silti meillä menee ihan hyvin enkä vaihtais tuota mörökölliä toiseen. ❤ Miten teidän "rakkaustarina" alkoi?


4 kommenttia

  1. Voih niitä nuoruuden huolettomia aikoja :( Ja sinä senkin Amor taidat varsin hyvin tietää miten se meidän juttu alkoi :D Mese oli kyllä kova sana ahahaaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Hahhaa varsinainen amor. Tais molempien rakkaustarina olla mesen ansiota ;)

      Poista