Sisällön tarjoaa Blogger.

DIY: Sisustukseen sopiva sydänmobileVihdoin se on valmis! Ei siinä menny kun puoli vuotta. Aloin ompelemaan noita sydämiä jo raskausaikana. Yhden ompelin jopa synnärillä kun odottelin supistuksia. Jossain vaiheessa ompelu ei enää onnistunut. :D Kranssin ostin tähän tarkoitukseen jo viime vuoden puolella Lahden Finnmarin tehtaanmyymälästä. Idea on siis muhinut jo kauan, mutta toteutus on viivästynyt, niin kuin mulla on usein tapana. Noh, nyt se on ripustusta vaille valmis.

Täähän on oikeesti tosi helppo tehdä. Löysin yksi kerta Lidlistä paketin, jossa oli palat viittä eriväristä kangasta. Värit osui ihan nappiin, koska juuri näitä värejä ja kukkakuosia halusinkin. Minttu ja pinkki sopii niin hyvin yhteen.

Sit vaan pitää etsiä jostain kiva sydänmuotti. Hyvä vinkki on etsiä netistä sydämen kuva, laittaa A4-paperi ruudulle ja piirtää muoto paperille. Sitten leikkaat muodon ja piirrät muodon kankaalle lyijykynällä. Taita kangas ja leikkaa muoto, niin saat samalla sydämen molemmat puolet. Ompele sydämet yhteen päällipuolet vastakkain ja jätä pieni rako ompelematta. Käännä sydän oikein päin, täytä vanulla ja ompele rako mahdollisimman siististi kiinni. Mä en oo mikään mestariompelija, joten täyttöraot jäi vähän epäsiisteiksi. Mutta eipä tuo ulkonäköä pilaa.

Kuvat nappasin vaan tytön huoneen ikkunan edessä, koska mobilelle ei ole vielä siellä paikkaa. Kunhan saan hyllylevyn laitettua tytön huoneeseen, ripustan mobilen varmaan siihen. Meillä ei voi kiinnittää kattoon mitään, koska paneelien alla on kattolämmitys. Pinnasängyn päälle en varmaan uskalla ripustaa, koska en luota että oma tekele pysyy ehjänä eikä tipu sieltä tytön päälle. Joo, ehkä vähän liian pitkälle mietitty mutta tää mobile on enemmän koriste kuitenkin.

Mitäs tykkäätte? :)


12 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitti, mustaki siitä tuli kiva :) ja niinpä, itse tehdyt jutut on kiva säästää muistoksi myös! Ja toi on mun mielestä sellanen joka voi roikkua tytön huoneessa vaikka aina. :)

   Poista
 2. Kaunis mobile, ihana idea! Voi kun itsekin osaisi ompelemisen jalon taidon! :D

  Rosa
  http://www.rosajaneponen.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siis noita sydämiä osaa tehdä vaikka ei osaa ommella, kannattaa kokeilla ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitti! Hei eipä ollut vaikee tehdä, kunhan vaan saa aikaseks ryhtyä hommiin! :D

   Poista