Sisällön tarjoaa Blogger.

Uutuuksia tytön vaatekaapilla

Niin kuin varmaan melkein jokainen äiti, mäkin oon hurahtanut lastenvaatteisiin. Oon oikeestaan aina ihaillut kaupoissa lastenvaatteiden kauneutta ja varsinkin värejä. Itse tykkään käyttää värikkäitä vaatteita ja usein tuntuu, ettei aikuisille löydy kun sitä mustaa ja harmaata. Nyt vihdoin saan kierrellä lastenvaatekauppoja, kirppiksiä ja nettikirppiksiä hyvällä omalla tunnolla, tarvitseehan se lapsi vaatteita. Okei, vähän vois välillä rajottaa shoppailua, myönnän. Mutta myyn sitten vanhoja ja pieniä pois alta, jottei kaapit nyt ihan turhan täyteen tulisi.
Molokidsin alesta lähti mukaan parit leggarit ja bodymekko. Aiemmin muuten Molon kuosit oli mun silmään jotenkin levottomia, mutta nyt on kai silmä tottunut ja kun nää yhdistää yksinkertaiseen, niin kuosi ei hypi silmille. Nettikirppikseltä lähti tulemaan myös Molon ihana kukkakuosinen välikausihaalari syksyksi.

Niin kuin kuvistakin huomaa, tykkää tämä äiti vaaleanpunaisesta. Nämä ylläolevat löytyi Primarkista Hollannista koko setti alle parilla kympillä. Toi jumppis makso alennuksen jälkeen huimat 5 euroa, pikkasen eroa esim. Gugguun jumppisten hintaan. :D Oon tykästynyt yhä enemmän tummansiniseen. Toi ihana takki saadaan syksyllä päälle.

Hollannista löytyi myös ylläolevat vaatteet, joista suurin osa on Hemasta (Anttilan tapainen tavaratalo). Sieltäkin saa kaikkea edullisesti ja perusbodyt maksaa noin 5 euroa! Miksei Suomessa voi olla mikään halpaa?
Natalie sai tuon Nextin raitatakin kummitädiltään nimiäispäivänä ja se on niin söpö! Tämäkin pitäisi mennä syksyllä päälle ja toivottavasti vielä keväällä, sillä takkejahan on varmasti järkevämpi käyttää vasta sitten, kun vauva jo kävelee. Tummansiniset Mayoralin rusettipökät löysin tällä viikolla kirppikseltä parilla eurolla. Papun rusettipipo meillä on ollut jo yli kuukauden käytössä ja vitsi tollaset megaisot rusetit on vaan niin ihania! Mietin tässä, pitäiskö itsellekin tilata rusettipipo.

Vaatteita tulee ostettua niin uutena kuin käytettynäkin sekä niin merkkiä kuin ketjuliikkeiden vaatteita. Yritän aina miettiä kaksi kertaa tarvitaanko tiettyä vaatetta, mutta jos joku ihana "pakko saada" -vaate tulee eteen niin sillon en välttämättä paljon mieti. Saa kai sitä vähän hullaantua, kun on noin ihana pikku neiti puettavana, hih. ♡


11 kommenttia

 1. Tottakai saa vähän hullaantua :D vauvojen vaatteet on vaan niin söpöjä että eihän niitä vois kauppaankaan jättää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, jos johonkin vaatteeseen ihastuu niin sitä ei tosiaankaan voi jättää kauppaan :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti, vauvanvaatteet on nimenomaan suloisia niin kun vauvatkin :)

   Poista
 3. Voi miten söpöjä ja ihanan hempeitä vaatteita1 <3

  VastaaPoista
 4. IHANIA! <3
  Pitänee lähtee shoppailemaan kun tää postaus herätti taas halun päästä hypistelee uusia lastenvaatteita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Siis se hypistely, ahh! Nettikaupoilla pystyy sentään jotenki hillitä sitä shoppailua, mut sit kun pääsee hypistelee niin aina tarttuu jotain matkaan :D

   Poista
 5. Täällä sama villitys. 😊 Eilen karkas vähän käsistä Reima outletissa, koska välikausi. 😂

  VastaaPoista