Sisällön tarjoaa Blogger.

Kivoimmat ja käytetyimmät vauvanvaatteet tähän mennessä

Raskausaikana shoppailin vähän sitä sun tätä vauvalle. Olin kuullut, että kietaisubodyt on helppoja käyttää. Toinen kertoi tykkäävänsä puolipotkareista ja toinen taas ei. Ja joka toinen sanoi, ettei kannata niitä pieniä bodeja paljon ostaa.

Koska ostin sitä sun tätä, kaikki ei-niin-kivat vaatteet jäikin kaapin pohjalle. Sillä kun vauva syntyi, halusin pukea hänet vain niihin kivoimpiin, söpöimpiin ja käytännöllisimpiin vaatteisiin. Asun piti myös olla hyvin yhteensopiva. Olishan se ihan kamalan rumaa pukea vauvan päälle vaikka kahta täysin erilaista kukkakuosia, hah! Ei vaiskaan, pääasia on tietysti, että on jotain päällä.
Nämä kaksi trikoopipoa, Vimman lettipipo ja Papun rusettipipo, ovat meillä olleet kovassa käytössä. Tykkään trikoopipoista, koska ne joustaa ja näin käyttöikä on aika pitkä. Rusettipipoa ollaan käytetty jostain kahden kuukauden iästä lähtien ja edelleen pipossa on kasvuvaraa. Natalie on aika kuumakalle, joten keväällä tai nyt syksyllä ei olla tarvittu lämpimämpää pipoa kuin pari kertaa. Pisteet myös näiden pipojen laadulle. Molemmat ostettu käytettyinä ja ovat edelleen kuin uudenveroiset.

Lidlin sukat! Nää on hyvät, koska eivät nukkaa niin paljon. Vauvan varpaisiin ei näistä jää yhtään nukkaa, kun taas melkein kaikista muista sukista jää nukkaklöntit varpaiden väliin. Nämä myös pysyvät hyvin jalassa, ehkä käännettävän resorin takia? Meillä on näitä nyt kolmet erilaiset setit, joista viimeiset ostin eilen. Hophop Lidliin mars, nyt siellä oli monia söpöjä settejä! ;)

Yksivärisille bodeille on ollut paljon tarvetta, sillä ne sopivat yhteen värikkäiden legginsien kanssa. Hollannin Hemasta sai näitä edullisesti 5,5 eurolla. Tuota pinkkiä bodyä ollaan käytetty paljon eikä body ole mennyt miksikään. Mintunvärinen pilkkubody on ruotsalaiselta yksityisyrittäjältä, verkkokaupasta nimeltä Little one apparel sweden. Tämä oli niin söpö Natalien päällä, mutta harmikseni tytöllä taisi olla silloin joku kasvupyrähdys ja body jäi nopeasti pieneksi. Materiaali on luomupuuvillaa ja erittäin kestävän tuntuista. Lindexin vaaleanpunainen, myös luomupuuvillasta valmistettu body oli meillä käytössä ainakin kolmen kuukauden ajan. Kietaisumallin takia body oli helppo pukea ihan pienimmällekin. Lisäksi kahdet napit toivat lisäpituutta ja käyttöikä kasvoi. Materiaali on myös pysynyt hyvänä.

Kietaisubodyt on vastasyntyneelle kaikista helpoin pukea. Ostaisin niitä varmaan edelleen, mutta niitä on myynnissä todella vähän. Ne on helppo pukea ja vielä helpompi riisua, mikäli sattuu kakkavahinko. Kaikista ärsyttävintä on pukea pienelle vauvalle body, joka ei jousta yhtään ja on liian tyköistuva.
Pandapöksyt on myös Little one apparelista tilattu. Ehdottomasti yhdet käytetyimmät housut, jotka on olleet käytössä jo kolme kuukautta. Materiaali on luomupuuvillaa ja kestävää, ja housut on edelleen todella hyvässä kunnossa. Molokidsin undulaattilegginsit ihastuttaa värillään. Näissäkään kangas ei ole yhtään kärsinyt ja käyttöikä on jo nyt ollut pitkä. Newbien röyhelöpöksyjä oon ihaillut jo siitä lähtien, kun joskus olin Kappahlissa töissä. Materiaali on pehmeä, mutta värit pikkasen haalenee pesussa.

Äitiyspakkauksen mukana tuli puolipotkareita ja potkupukuja vaikka millä mitalla. No mitäs niille on käynyt.. ne lojuu kaapin pohjalla. En ole kokenut niitä käteviksi, sillä niiden koon pitäisi olla just eikä melkein sopiva. Jos housut on liian isot, sukkaosat jää ärsyttävästi roikkumaan ja liian pienet ei tietty mahdu jalkaan.Meille myös hupparit on olleet käytännölliset. Meillä on vaunuissa makuupussi, joka lämmittää hyvin jalkoja. Yläosa ei sujahda makuupussin sisälle, jolloin huppari on ollut päällä lämmittämässä.Tämä Mini Rodinin jumppis on ollut ihan paras! Jumppis on pehmeä, kestävä ja sopivan kevyt käytettäväksi koko kevään, kesän ja nyt syksynkin aikana. Meidän neiti tosiaan on aika kuumakalle, joten tämä on ollut ihan nappivalinta. Tämän koko on 56/62 ja meidän 65-senttiselle neidille tämä mahtuu edelleen hyvin päälle! Käyttöikää on tähän mennessä tullut jo viisi kuukautta. Pitää kyllä taas ensi kevääksi hankkia joku ihana Rodinin jumppis.

Pakko sanoa, että ei nuo merkkivaatteet turhaan ole niin kalliita. Oon huomannut, että niiden laatu on huomattavasti parempi kuin ketjuliikkeillä. Luomupuuvillaiset vaatteet taas ovat paljon pehmeämpiä kuin normaalista puuvillasta valmistetut. Mitenhän mä raaskin luopua kaikista ihanimmista vaatteista? :( Mitkä on teidän lempparivaatteet?


Ei kommentteja