Sisällön tarjoaa Blogger.

Lomaterkut

Kreikalla on paikka meidän sydämessä. Joka vuosi vaan palataan tänne uudestaan, vaikka aina mietitään, pitäisikö vaihtaa välillä maata. Kreikka vaan ei koskaan petä. Karpathoksen saari on osottautunut aika nappivalinnaksi, näin myös lapsiperheen näkökulmasta. Meidän hotelli on mukava ja sopiva lapsillekin, pitkä hiekkaranta ja keskusta on lähellä. Täällä on kauniita paratiisirantoja ympäri saarta.

Natalie on ollut oikea matkamimmi. Vähän pelkäsin, miten tyttö pystyy nukkumaan päikkäreitä tässä kuumuudessa, mutta eipä siinä pahemmin ole ollut ongelmia. Parina päivänä on nukkunut jopa noin 1,5 tuntia, mikä on harvinaista kotonakin. Neiti on pääosin ollut yhtä aurinkoa, eikä ole pahemmin itkeskellyt. Eilen ei tainnut mummin ja ukin kanssa tulla yhtään itkua! Ollaan uitu, otettu aurinkoa, syöty liian hyvin ja liian paljon (kreikkalainen ruoka on ❤), kierrelty kauppoja ja vaan oltu. Meillä on uv-teltta, joten on päästy kaikki yhdessä rannalle.

Ollaan parina päivänä käyty miehen kanssa kaksin skootterilla muutamalla kauniilla kirkasvetisellä rannalla. Natalie vietti laatuaikaa mummin ja ukin kanssa. On ollut ihanaa tehdä asioita kahdestaan pitkästä aikaa. En jotenkin osaa kaivata yhteistä aikaa mutta kun ollaan oltu kahdestaan, on se ollut todella virkistävää. Mulla on ollut luonnoksissa tää jo monta päivää mutta oon taistellut että saisin tähän muutaman kuvan lisättyä mutta hitsi kun se on hankalaa blogger-sovelluksella sekä itse nettisivulla. No, sain yhden kuvan lisättyä ilman että se näyttää venyneeltä, joten tässä nyt yksi maistiaiskuva (instasta löytyy lisää ;)). Nyt nautitaan vikasta illasta ja palailen kuvien ja kuulumisten kera sitten kotoa käsin. Kalinihta!


6 kommenttia

 1. Voi kuinka ihanalta kuulostaa (ja näyttää).

  Oikein ihanaa lomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa :) nyt jo kotosuomessa ja kiva että täälläkin on kesä!

   Poista
 2. Varmasti teillä on ollut ihana loma <3 odottelen lisää lomakuvia :)

  VastaaPoista
 3. Kauheeee lomakuume! En oo ikinä käynyt Kreikassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens kerralla sinne sit, siellä on niiiin monia ihania saaria että suosittelen ❤

   Poista