Sisällön tarjoaa Blogger.

Syksy tuli kotiin
Meikä taas innostui vähän kuvailemaan, joten kotiaiheista ja kuvatäyteistä postausta tällä kertaa. Syksy on ollut tähän mennessä melko aurinkoinen ja kiva. Kaameita kaatosateita ei oo vielä näkynyt, vaan ollaan usein saatu lenkkeillä auringonpaisteessa. Mä tykkään, kun illalla on pimeää ja saa laittaa pallovaloja sekä kynttilöitä päälle tuomaan valoa ja tunnelmaa. Parin kuukauden päästä varmaan jo vihaan sitä ympärivuorokautista pimeyttä. Kaapista on kiva etsiä lämpimät neuleet, syystakit ja -kengät. Natalielle on ollut kiva pukea lämpimämpää ja uusia syysvaatteita päälle. Musta tuntuu, että koko kesä oli niin lämmin, ettei paljon nallehaalareita tytöllä ole tarvinnut. Nyt pukeminen on vielä kivaa, mutta talvella varmaan kiroan kun pitää aina pukea monet kerrokset vaatetta niin vauvalle kuin itsellekin.

Poimin pihalta pariin maljakkoon pihlajanoksia, kivoja ilmaisia koristeita. Anttilan konkurssimyynnistä nappasin kesällä mukaan ruusukullan väriset, kiiltävät pallovalot ja asettelin ne pöydälle. Ne muistuttaa muodoltaan vähän liikaa joulukuusenkoristeita, mutta mä luokittelen ne kyllä kausivaloiksi. Eivätkä ne näytä tuossa pöydällä yhtään liian jouluisilta. Valkoiset ja pinkit pallovalot on roikkuneet käyttämättöminä paikoillaan koko kesän, mutta onneksi nämä valot on ajattomat. Lyhty siirtyi myös ulkoota sisään ja sai sisäänsä Finnmarin kultaisen kynttilän ja pihlajanmarjoja. Viikonloppuna kävin ihastelemassa uutta Finnmarin myymälää Espoon Isossa Omenassa. Mukaan tarttui yllättäen ihana vaaleanpunainen kynttilä, huonetuoksu ja lahjapaperia. Finnmarilla on kyllä vaikka mitä ihanaa kotiin, että tekisi mieli ostaa koko kauppa.

Näin syksyisin aina tekisi mieli pistää vähän sisustusta uusiksi ja vanhat jutut tylsistyttää silmää. Jollain muulla sama ongelma? :D


6 kommenttia

 1. Mulla juu sama ongelma!!mut mä oon ihan tyytyväinen kun syksyn tullen vaihtelen koristetyynyihin toiset päällyset ja nostele kaikki kynttilä kipot ja lyhdyt esille!
  Samoista jutuista on tääläki suunnalla iloa saatu,neuletakki ja muhkeiden huivien käyttö,lasten ihanat syysvaatteet,pallovalot,takkatuli♡♡
  Aurinkoisia (tai ainakin tunnelmallisia)syyspäiviä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään sisustuskärpänen puree vähän yhtä sun toista aina kun vuodenaika vaihtuu! :D Mutta olishan se tylsää, jos koti olisi aina ihan samannäköinen. Pelkkien tyynyliinojen vaihtaminen auttaa asiaan. Kiitos samoin sinne! :)

   Poista