Sisällön tarjoaa Blogger.

6 kuukautta rakkautta ❤

"Kaunis pieni ihminen, sä olet ainutlaatuinen. Mitä vastaan tuleekaan, toista sua ei milloinkaan."
-Johanna Kurkela

Joka aamu kun herään vierestäsi, höpöttelet iloisesti, hymyilet ja katsot minuun. Kun avaan silmäni, sydämeni pakahtuu. Päivä ei voi alkaa huonosti. Mietin, että näin haluan herätä joka aamu. Mietin, millaista elämä oli ennen sinua. Hyvää kyllä, mutta nyt miljoona kertaa parempaa. En vaihtaisi päivääkään, en koskaan.

Olet iloinen, hymyilevä ja höpöttelevä. Tarkkailet maailmaa rauhallisesti isoilla, sinisillä silmilläsi. Seuraat karvakamu Lilyn liikkeitä mihin tahansa se köpöttelee. Haluat myös aina koskea Lilyä, kun se tulee lähelle. Tutkit äidin ja isin naamaa käsilläsi ja puristelet poskia, nenää ja huulia. Tarraat ihan kaikesta kiinni ja koitat myös syödä ihan kaikkea. Varpaat ja kädet on jännittävät ja varpaista täytyy koko ajan pitää kiinni ja heilutella niitä puolelta toiselle. Kukkuu-leikki on hauskaa ja isin kanssa on kiva leikkiä lentokonetta ja isi on muutenkin aina niin hauska. Äidin tissi on edelleen parasta ja äidin viekussa on ihana viettää joka aamu syöden ja nukkuen. Tässä oli vain osa sinusta.

Jokainen päivä kanssasi on uusi ja erilainen. On maailman parasta jakaa elämä kanssasi. Rakkauden määrää ei oikeesti voi sanoin kuvailla. Vaikka olet jo puolivuotias, olet ja tulet aina olemaan äidin pieni. Onnea ja hyvää puolivuotispäivää, rakkain tyttäreni Natalie ❤

3 kommenttia