Sisällön tarjoaa Blogger.

Suunnitteilla 90-luvun pippalot

Lähde 1, lähde 2
Mulla on loppukuussa synttärit ja järjestän tyttökavereille 90-luvun bileet. Tarkoituksena olisi, että jokaisella olisi jotain 90-luvun tyyliin sopivaa päällään. Aloitin eilen järjestelyt googlettamalla ja jumituinkin koneen äärelle myöhään illalla. Bäkkärit soi taustalla. Ysäri oli ihan huikea vuosikymmen! Mun lapsuus ja kaikki muistot vyörysi mieleen. Mitä synttärijuhlilla tarjoiltiin, miten pukeuduttiin ja mitä ohjelmaa sekä musiikkia oli.

Lähde 1, lähde 2
Musiikki on ainakin mulla lähellä sydäntä; Spaissarit, Bäkkärit, Nylon Beat, Eminem, Aikakone, Ace of Base, E-type ja Haddaway ja listaa voisi jatkaa vaikka kuin pitkälle. Oi että mitä parhautta!

Lähde 1, lähde 2
Kuka muistaa pillitikkarit, Pezit, lähikioskin irtokarkit, mistä sai lauantaisin ostaa parilla markalla, tatuointipurkat, spaissaritikkarit ja karkkikaulanauhat? Onneksi osaa 90-luvun karkeista saa edelleen kaupoista tai kioskeilta. Synttärijuhlilla oli tarjolla tölkkihedelmin koristeltu kakku, popparia, coctailtikkuja, suolakaloja ja riisisuklaata. Onginta oli aina synttäreiden kohokohta. Mä voisin mielelläni palata takaisin ysäriin, maailma ei varmasti olis niin ankara, mitä nyt. Onko muita ysärifaneja?

Ei kommentteja