Sisällön tarjoaa Blogger.

Äiti, anna itsellesi välillä oma hetki - #YllätäÄiti

Koitat kerrankin herätä ennen vauvaa, jotta saisit pienen oman hetken aamulla kera kuuman kahvin. Juuri kun saat höyryävän kahvin ja lämpimän puuron eteesi, kuuluu itkua ja vauva on hereillä. Se siitä kuumasta kahvista ja puurosta. Hyvällä tsägällä saat juotua kahvisi kuumana vauvan päiväuniaikaan. Silloin vaan tuntuu olevan miljoona rautaa tulessa. Siivoat aamupuuron jäljet ja keittiön, viikkaat vaatteet kaappiin, laitat likaisia pesuun ja sitten olisi vielä vessakin pestävänä ja pölyt pyyhittävänä. Helposti äiti häärää ja höösää koko päivän.

Kylmän kahvin juomisen lisäksi äidit muistavat varavaatteet, vaippatarjoukset, nimipäivät, mummin kaiman serkun syntymäpäivät ja harrastusmaksut. Mutta kuka muistaa äitiä?

Kaksplussan verkostobloggaajat muistuttavat, että äitikin on ansainnut kahvinsa kuumana edes joskus. Mikä ilahduttaisi enemmän kuin toisen äidin antama ymmärrys, olalletaputus ja pieni yllätys? Eihän tässä yksin olla! Marraskuun ajan verkostobloggaajat yllättävät toisiaan pienillä lahjoilla. Kerää #YllätäÄiti-postauksista lahjaideat talteen ja yllätä sinäkin joku toinen äiti!

Mä sain ostaa lahjan Kaunis Karuselli -blogin ihanalle Tanjalle. Mulle Tanjan blogi oli jo entuudestaan tuttu, mutta nyt koitin perehtyä blogiin paremmin, jotta sain Tanjasta jotain irti. Ja opinhan mä sieltä ainakin sen, ettei Tanja niinkään välitä suklaasta. Onneksi satuin huomaamaan tämän, sillä meinasin sisällyttää pakettiin suklaata. Tanja vaikuttaa iloiselta, pirtsakalta ja aidolta nuorelta naiselta, jolla juttua riittää. Tanjan blogi on monipuolinen. Blogissa on kauneuteen liittyviä postauksia, sisustusta, hyvän mielen postauksia ja hyviä syvällisiä pohdintoja myös. Kaikkea, mitä elämä 2,5-vuotiaan Olivia-neidin kanssa pitää sisällään.

Kirjoitin Tanjalle kirjeen, jonka otsikoin "Äidin oma päivä". Mun idea oli, että paketti sisältäisi eväät muutaman tunnin omaan aikaan. Kynttilä ja kynsilakka on sitä varten, että Tanja voi istahtaa sohvalle rauhassa tee- tai kahvikupposen kanssa, laittaa hömppäsarjan pyörimään ja vaikka lakata kynnet. Sen jälkeen, tai vaikka seuraavana päivänä Tanja voi lähteä shoppailemaan ja istahtaa Arnoldsiin donitsille tai bagelille, jota varten lahjakortti on. Tanja on ollut kiireinen opintojensa takia ja täten omaa aikaa ei arjen pyörittämisen lisäksi varmasti ainakaan ole liikaa. Toivon, että Tanja saa edes muutaman tunnin oman ajan toteutettua.
Mä sain lahjan Sängyn alla -blogin Petralta. Petrankin blogi oli mulle entuudestaan tuttu ja hänen juttujaan on kiva seurata, sillä sielläkin eletään vauva-arkea. Petra oli kahlannut blogini läpi ja saanut yllättävän hyvän käsityksen musta! Lue Petran postaus aiheesta täältä. Värien osalta meni täysin nappiin koko paketti. Kynttilöitä täällä poltetaan joka ilta ja kyllä, aina on sytkäri tai tikut kateissa. Teetä tulee juotua välillä talvisaikaan sekä erityisesti silloin, kun olen kipeänä. Nää yrttiset teelajikkeet on maistuneet tässä viikon aikana, kun oon potenut flunssaa. Suklaa taas katosi masuun jo aikoja sitten. Kiitos vielä Petra ilahduttavasta lahjasta! Olin kuin lapsi jouluaattona, kun odotin paketin saapumista. :)

6 kommenttia

 1. Tosi kiva idea tällainen, on mennyt multa vähän ohi.

  Tosi kiva idea tuo äidin oma hetki lahjan aiheena <3
  Sitä varmasti jokainen äiti aina välillä kaipaa, pientä arjen luksusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Tää oli kyllä munkin mielestä niin hauska ja ilahduttava juttu!

   Poista