Sisällön tarjoaa Blogger.

Hohdokkaat ysäribileet

Meillä oli aivan mahtavat, hauskat ja onnistuneet synttäri-ysäribileet viime lauantaina. Paikalla oli ihania ystäviä, jotka olivat pukeutuneet jollain tapaa teeman mukaisesti. Juhlat vietettiin vanhempieni luona, sillä sinne on paremmat kulkuyhteydet, kuin meille kotiin. Koristelin talon värikkäästi, taustalla soi legendaarista ja muistoja herättävää ysärimusaa ja tarjottavina oli lapsuuden synttäreiltä tuttuja herkkuja.

Ilokseni sain koristeluihin ja kattaukseen apua Juhlahumualta. Suurin osa kuvien koristeista ja kattaustarvikkeista on saatu sieltä. Juhlahumuan verkkokaupasta löytyy rekvisiittaa monenlaiseen juhlaan. Frozen-synttäreille löytyy kätevästi teeman mukaiset koristeet ja löytyypä verkkokaupasta tuotteita myös häiden koristelua varten. Tuotteiden avulla sain mielestäni toteutettua ysäriteeman hienosti!

Halusin järjestää meille värikkäät pippalot, sillä 90-luvulla tuntui lähes kaikki värit olevan muotia. Niinpä koristeina oli Juhlahumualta saadut mintun väriset kattaustarvikkeet, kultaiset numeropallot, violetti paperiviuhka, vaaleanpunaiset paperilyhdyt ja pastellinväriset kirjainbannerit sekä karkkibuffetissa pinkki-valkoraidalliset karkkipurkit. Mielestäni tila ei kuitenkaan ollut mikään värien sekamelska, vaan jotenkin hauskan pirtsakka. Ihan kuin olisin täyttänytkin 26:n sijaan 6. Mun lempparikoristeet oli ehdottomasti nuo suuret numeropallot, joilla oli korkeutta jopa 85 senttimetriä! Numerot sopivat loistavasti etenkin synttäreille.

Pöytäliinan löysin halvalla Eurokankaasta ja se toi tilaan entistä enemmän kimaltelevaa, hopeaa glamouria. Lampusta ja olohuoneen oviaukosta roikkui muutama Pom Pom (ohje täällä), jotka tein keväällä meidän neidin nimiäisiä varten. Kertakäyttöviinilasit koristelin lahjanauhoilla ja liitutaulutarroilla. Näin jokainen sai nimikoida lasinsa ja se pysyi paremmin tallessa.


Kirjainbannerista sai tehtyä vaikka mitä hauskoja tekstejä, sillä paketissa oli todella paljon värikkäitä kirjaimia. Kuva ei oikein tee kunniaa tuolle paperiviuhkalle, joka oli 50 senttiä korkea. Welcome-banneri ja paperilyhdyt koristi aulaa heti sisäänkäynnin edessä. Jos olisi kesä, olisin ripustanut lyhdyt ulos kuistille kera pienten lyhtyjen tai puutarhavalojen.Tarjolla oli myös ei-perinteiseen 90-luvun tapaan karkkibuffet ihan vaan siksi, koska halusin sellaisen kerrankin toteuttaa. Kipaisin lähikioskiin, josta löytyy kaikkia lapsuuden lempparikarkkeja. Tarjolla oli colatikkuja, kuumia kumpuja, kulkusia, vaahtokarkkeja, lätkäkarkkeja, merkkareita, suklaarusinoita, colaremmejä ja Brunbergin tryffelisuklaata. Jokainen sai kerätä söpöön pinkkiin karkkiastiaan omat herkut.Täytyy sanoa, että tässä vauva-arjen keskellä oli erittäin virkistävää nähdä ihania ystäviä ja viettää heidän kanssaan iltaa pitkästä aikaa. Teemabileet on hauska toteuttaa ja jokin tietty teema tuo aina juhliin jotain ekstraa. Mikäli olet järjestämässä juhlia, suosittelen Juhlahumuan tuotteita ja ystävällistä asiakaspalvelua lämpimästi!

Postaus toteutettu yhteistyössä Juhlahumuan kanssa.

2 kommenttia

  1. Oli kyllä ihanat koristeet. Sopii moniin eri juhliin käytettäväksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :) Nää koristeet näkyykin sit aina kaikissa meidän juhlissa :D

      Poista