Sisällön tarjoaa Blogger.

Isänpäivälahja ja vauvan tekemä kortti

Mun lapsuudessa on aina vietetty isänpäivää. Meillä on ollut tapana syödä vähän parempi aamupala ja antaa lahja ja kortti. Oon aina tykännyt askarrella ja tehnyt isälleni kortin itse. Haluan jatkaa perinnettä meidän omassa pikku perheessä.
Tällä viikolla askarreltiin sormiväreillä isänpäiväkortteja Natalien isälle (hollanniksi papa), ukille, isoukille ja isopapalle. Väriä nopeasti jalkapohjaan ja jalka paperille. Näyttää muuten siltä, kun olisin tuon bodyn värjännyt samalla! :D Natalie onneksi leikki samalla leluilla, joten sain kun sainkin tehtyä neljä korttia. Mulla oli visio jalanjäljistä, jotka muodostavat sydämen. Sydämestä en mee takuuseen mutta ihan kivannäköiset kortit noista silti tuli. Ajattelin, että voisin vielä ostaa kortille kehykset ja laittaa ne isukin yöpöydälle.
Natalien isälle ostin kaikkea pientä kivaa lahjaksi. Pakkasin ne laatikkoon ja koristelin sen. Todella helppo ja nopea lahja toteuttaa. Isukki voi myöhemmin kerätä boksiin vaikka kaikki isänpäiväkortit tai muuta tilpehööriä. Laatikosta löytyy paita, bokserit, karkkia ja keksiä. Ärräboksi loistaa paperin läpi mutta ei kai se ole niin justiinsa. :D

Miten teillä vietetään isänpäivää?

Ei kommentteja