Sisällön tarjoaa Blogger.

Vauvan oma purulelu & linkki arvontaanKenen vauva ottaa pienillä kätösillään kiinni kaikesta ja vie kaiken suuhun? Jep! Meidän Natalie ei pidä näppejään erossa enää mistään. Hän ottaa lelun (tai minkä tahansa muun esineen) käteensä, pyörittelee ja tutkii sitä käsillään hetken ja sitten ottaa maistiaisen. Oon pyrkinyt pitämään hänen käsien ulottuville jotain, mitä voi koskea, haistaa ja maistaa huoletta. Tähän tarkoitukseen sopii oivasti tämä kuvissa näkyvä PuruKorujen purunauha!
PuruKorujen takana on kokenut käsityöyrittäjä Noora, joka valmistaa silikonisia puruleluja ja imetyskoruja. Korut ovat hajuttomia, mauttomia, myrkyttömiä sekä BPA- ja PVC-vapaata silikonia. Noora sai inspiraationsa viime keväänä syntyneen tyttärensä ansiosta. Kurkkaa PuruKorujen Facebook-sivujen Purulelut-kansio, jossa on kuvia koruista syötävän suloisissa väreissä.

Meidän Natalie sai pureskeltavaksi ja hypisteltäväksi ihanan nimikoidun purunauhan, joka muuntuu myös tuttinauhaksi. Heti korun saatuaan Natalie otti ison pinkin pallon suuhunsa. Se taitaa tuntua kivalta suussa ja sitä on helppo imeskellä. Virkatusta osasta saa helposti kiinni ja sitä on myös kiva heilutella kuten helistintä. Koru pysyy helposti mukana kiinnitysklipsin ansiosta. Meillä onkin ollut tämä mukana automatkoilla tuttinauhan lisäksi. Tosin nyt oon ehkä liian ihastunut pitämään korua tuttinauhana, niin söpö tuo on! :)

Ihastuin tässä purunauhassa söpöjen värien lisäksi siihen, että se on tytön omalla nimellä varustettu. Tämä purulelu jää meillä varmasti muistolaatikkoon sen jälkeen, kun tälle ei enää ole tarvetta.

Miksei purulelua voisi käyttää myös imettäessä. Meillä imetys on nykyään sellaista, että tytön kätöset hamuilevat joko äidin kaulakorua, rintsikoiden olkainta tai paitaa. Jotain pitää olla kädessä ja kättä pitää usein myös heiluttaa edestakaisin. Purunauha sopii siis mainiosti myös imetyskoruksi vauvalle.

Ilokseni pääsen toteuttamaan teille vauvojen ja miksei taaperoidenkin äideille ihanan arvonnan Instagramin puolella, jossa palkintona on vapaavalintainen purulelu! Arvonta-aika on 9.-13.11. Klikkaa siis tänne (@neannii) ja osallistu arvontaan! :)

Purunauha saatu yhteistyön kautta PuruKoruilta.

2 kommenttia