Sisällön tarjoaa Blogger.

5 söpöä tapaa paketoida joululahjat

Eilen kun paketoin lahjoja mietin, miksi en tee jouluisin tonttutyötä ja paketoi lahjoja ihan rahasta. Mä niin tykkään. Multa löytyy kotoota aika montaa eri lahjapaperia, kaikenlaisia nauhoja ja naruja, glittereitä, leimasimia ja muita koristeita, joilla saa vaikka mitä aikaan. Monesti eksyn kaupan askarteluosastolle tutkimaan ja mukaan lähtee aina vähintään jotain söpöjä nauhoja.

Tänä vuonna paketoin ja koristelin lahjat rustiikkiseen tyyliin. Juuttinarua, ruskeaa paperia ja leimoja. Kokosin tähän 5 erilaista pakettia, jotka on helppo tehdä.

1. Perunaleimakoristeltu paketti

Maailman helpoin keksintö käyttää perunaa leimasimena. Halkaisin perunan ja muotoilin veitsellä tähden niin, että tähti oli koholla. Sitten vaan musteen avulla pakettiin leimoja. Simppeli ja kiva tapa koristella lahja ja pakettikortti hoituu myös samalla!
2. Vaaleanpunaista ja juuttinarua

Laitoin moneen pakettiin ruskeaa juuttinarua, joka sopii melkein pakettiin kuin pakettiin. Tämä lahjapaperi on siitä huonoa, että se paistaa vähän läpi. No, eipä jää epäselväksi mitä paketin sisällä on! Pakettikortit taisin viime vuonna ostaa Ikeasta.
3. Sydänpaperia ja kimallenauhaa
4. Vaaleanpunaista ja kimallenauhaa
5. Polkkakarkin värejä
Meillä ei tänä vuonna jaella paljon paketteja. Miehen kanssa sovittiin, ettei vaihdeta lahjoja. Natalielle ostin yhden lelun, jonka hän saa "avata" jouluaattona. Ensi vuonna sit varmaan eri meininki, kun tyttö ymmärtää jo joulusta enemmän. Tykkäättekö te askarrella kivoja paketteja?

12 kommenttia

 1. Söpöjä paketteja. Mäkin just tänään paketoin lahjat ja käytin samaa ruskeaa paperia ja tuollasta juuttinarun tyylistä narua niissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ;) Tolla yhdistelmällä ei voi mennä pieleen. Juuttinaru sopii aina kaikkeen!

   Poista
 2. Apua! Mulla on kaikki ihan kesken... 😖 Toivottavasti jotain paperia on... joka vuosi päätän, et teen hienot paketit ja aina pyörrän päätökseni. 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, mäkin teen aina kaikenlaisia päätöksiä ja sit ei ikinä ookaan aikaa tai saa vaan aikaseksi :D muthei ei siihen paljoa tarvita, että saa hienot paketit tehtyä ;)

   Poista
  2. Mulla sama! 😄 Lopputulos on aina viime tinkaan paketoidut paketit puoli huolimattomasti. 🙈 Mut ihania paketteja nea! ❤️😘

   Poista
  3. Hehe, mut ei kai se nii justiinssa oikeesti oo 😀 vaikka ei ollenkaan paketois. Kiitti ☺

   Poista
 3. Jee, näyttää siltä että mullekin on paketti :)

  VastaaPoista
 4. Nättejä! Tykkään kans paketoida mutta jotenki silti kans lahjat päätyy johonki miten kuten heitettyyn paperiin :D sinä joka mietit onko paperia niin oikeesti hienoja tulee sanomalehtiin käärityistäkin, vielä jos löytää mustavalkoset sivut ja sit just joku juutti/psperinaru kaveriks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tosiaan hyvä idea toi sanomalehti! Jonkun idea oli käärästä roskiin menevään kukkapaperiin ja hienot lahjat tuli ;)

   Poista