Sisällön tarjoaa Blogger.

DIY: Paperitähdet


Tähtiä siellä ja tähtiä täällä. Innostuin vähän väsäämään erikokoisia ja -värisiä paperitähtiä. Askartelu on kyllä ihanan terapeuttista ja koukuttavaa puuhaa! Paljon järkevämpää kuin tämän tietokoneen ruudun tuijottaminen. Yhtään bloggaamista vähättelevänä, on tämäkin nimittäin mukavaa puuhaa!


Nämä tähdet muodostuu taittelemalla. Aluksi tein hyvistä ohjeista huolimatta jotain väärin ja meinasin jo lopettaa. Ohjeet bongasin ihanasta askartelublogista tästä postauksesta. Vauhtiin päästyäni valmistuu yksi tähti noin 20 minuutissa. Musta nää on söpöjä ja näitä voi ripustella vaikka mihin. Led-valotkin voisi pujottaa läpi tai tehdä vaikka tähtikranssin pienistä tähdistä.


Tähdet löysi paikkansa keittiön pöydältä ja sisustustikkaista, jotka ostin pari viikkoa sitten. Mun on jo pitkän aikaa pitänyt ostaa tikkaat kotiin ja vihdoin löysin kivat, puiset ja meidän kotiin sopivat. Nyt jouluna näihin on kiva ripustaa joulukoristeita ja -kortteja sekä näitä paperitähtiä. Kuvissa vilahtaa muuten myös ihanat Henna Adelin joulukortit! Kultaisen tähden kartongit löysin Säästötalo Latvalasta, mutta näin samantapaisia kartonkivihkosia myös Tokmannissa. Valkoiset tähdet on tehty kopiopaperista ja vaaleanpunaraitainen sekä ruskea tähti lahjapaperista. Näistä paras materiaali on tuo kartonki, sillä se on paksumpaa ja tähti pysyy paremmin kasassa.


Onko joku tehnyt myös näitä? Laittakaas askarteluhullulle linkkejä kaikista jouluaskarteluistanne! Mulla on vielä pari juttua mielessä mutta katsotaan riittääkö tässä enää aika ollenkaan. Jouluun enää 1,5 viikkoa, kääk!

8 kommenttia

 1. Kivoja tähtiä ja ihanat tikkaat. :) Hienoja tavaroita roikkuu myös tikkailla. ;D Kivasti saa aina kauden mukaan vaihdettua koristusta niihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tikkaat on niin kivat just ton takia. Jouluna joulujuttuja, pääsiäisenä tipuja ja vappuna serpentiiniä roikkumaan :D Ja muutoin ajattelin ripustaa valokuvia ;)

   Poista
 2. Kiitos ohjeesta! Olen just ajatellut tehdä paperitähtiä itse ja nuo tähdet ovat kyllä niin suloisia että kohta meilläkin tehdään näitä <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee! :) Kannattaa tehdä, ja varoa ettei niiden tekemiseen jää koukkuun, heh.

   Poista
 3. Onpa ihanat, oispa joku pv aikaa askarrella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan tyttöjen kanssa askartelemaan. :) Annat heille jotain muuta askartelupuuhaa, ja itte teet näitä ;)

   Poista
 4. Oi!! Kiitos vinkistä ja ohjeesta, oon etsinyt! :) Täytyy kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä et tuli tarpeen! Siitä vaan taittelemaan :)

   Poista