Sisällön tarjoaa Blogger.

Joulukuusi luo meidän kodin joulunKerkesin jo pelätä, että meidän joulu menee sairastaessa. Täällä nimittäin kärsittiin vatsataudista, mies eniten ja minä vähiten. Pienokainen alkaa olla jo täysin terve ja oma itsensä, joten selvittiin onneksi suht helpolla muutaman päivän sairastelulla. Vaikkei tyttö vielä mitään joulusta ymmärrä, olisi se minusta ollut kurjaa viettää neidin ensimmäinen joulu sängyn pohjalla. Se oliskin ollut ikimuistettava baby's first christmas. Nyt on kaikenlaisia tauteja liikkeellä, toivottavasti mahdollisimman moni pystyy nauttimaan joulusta terveenä.
Miehen mukaan kuuseksi olisi riittänyt meidän huonekuusi, jonka ostin muutama viikko sitten. Mä kuitenkin vaadin ihka aitoa kuusta, koska se aina tuo niin kivan tunnelman. Sitä on ihana katsella ja eilen kun koristelin kuusta, Natalie katsoi hymyillen, mitä äiti puuhaa. Taitaa siis tyttökin tykätä kuusesta. ;)

Kuuseen päätyi vanhat ja samat pari vuotta sitten ostetut pallot. Vaaleanpunasävyiset lasipallot oon joskus ostanut Stockmannilta ja ne on mun mielestä tosi nätit. Tänä vuonna en ole Stockan ihanalla jouluosastolla käynyt ja ehkä ihan hyvä niin, koska muuten olis paljon kevyempi lompakko!
Tänä vuonna meidän kotona kuusi luo joulun, kun ei tota lunta taaskaan näy mailla eikä halmeilla. Mulle valkoinen maa tuo kaikista eniten sitä joulun tunnelmaa. Harmi, että siitä päästään nykyään täällä Etelä-Suomessa niin harvoin nauttimaan. Mikä luo teidän joulutunnelman ja onkos kuusi jo koristeltu?

2 kommenttia

 1. Kyllä on kaunis kuusi ♥ Mukavaa, että toivuitte jouluksi kuntoon. Se on ihan kamalaa, kun joulun alla aina iskee vatsatautiepidemia, me aloitetaan marraskuun lopussa maitohappobakteeri-kuuri, että voisimme estää sen :D Joskus auttaa, joskus ei mutta yritys on täysi kymppi!

  Meillä joulutunnelman ehdottomasti luo joulun tuoksut: glögi, mausteet, lanttulaatikko. Valkoinen maa olisi kyllä ihana, mutta saas nähdä koska on seuraavan kerran luminen joulu :)

  Ihanaa joulua teidän perheelle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää joulua sinnekin! :) Vatsatautia on tosiaan melkein joka kodissa nyt, inhottavaa että just tässä joulun aikaan. Toivottavasti teillä on ollut kiva joulu <3

   Poista