Sisällön tarjoaa Blogger.

DIY: Hempeät lastenhenkarit

Idea, joka odotti tekijäänsä taas muutamisen kuukautta, sai tulta alleen. Tuunasin Natalien puisia Ikean henkareita uuteen uskoon. Jonkun mielestä ehkä turhaa tuunata jotain henkareita, mutta vitsi tää oli kivaa näpertämistä ja tuli niistä myös ihan kivat. Tuunasin kuusi henkaria ja aikaa meni vain parien vauvan päikkärien ajan.
Melkein vuosi sitten kirjoitin vauvanhuoneen suunnitelmista ja huone olikin jossain vaiheessa melkein valmis. Nyt se on taas kerännyt kaikkea turhaa tavaraa sisäänsä. Viimeistään kun Natalie siirtyy omaan huoneeseen nukkumaan, kerään turhat romppeet sieltä pois ja viimeistelen sisustuksen. On tarkoitus, että nämä henkarit tulee roikkumaan puun oksasta, joka roikkuu hyllyn alla. Siihen aion ripustaa kaikki kauneimmat mekot esille. Hylly ja oksa on jo valmiina, mutta tämäkin odottaa vain hommiin ryhtymistä. Käytin nyt kuvaukseen olkkarissa olevia sisustustikkaita.
Multa löytyi kaapista vaaleanpunaista ja valkoista kalkkimaalia, joilla maalasin henkarit. Kestävän tuloksen saamiseksi henkarithan olisi kannattanut hioa ensin. Mä en sitä nyt jaksanut tehdä vaan sutaisin suoraan henkareihin ja ainakin nyt näyttää hyvin pysyvän. Yllä oleva nimiäismekko ansaitsee ehdottomasti ripustuspaikan.
Voi että näitä pikkuruisia mekkoja.♡ Yllä oleva vaaleanpunainen mekko on joskus ollut mun päällä.

Koristeluun käytin erilaisia nauhoja ja helmiä. Rusettien lisäksi muita koristeita nämä ei mielestäni kaipaa. Yhteen henkariin kiedoin vaaleanpunaista pitsinauhaa. Musta näistä tuli söpöt ja ne sopii täydellisesti meidän neidin vaaleanpunaiseen huoneeseen.
6 kommenttia